lördag 29 maj 2010

Lördagsmys

Hej goa vänner!

Idag har vi en fin och mysig lördag här hemma. Jag ligger i fas med mitt jobb (har en hektisk period just nu) och känner att jag kan njuta av helgen tillsammans med familjen. Skönt!

Ett litet "jobb" av den roliga sorten, har jag dock gjort idag och det är att jag och min syster har sjungit på ett bröllop. Det kändes som att det gick bra och bröllopet var jättevackert! Varma gratulationer till er, Josefine och Andreas. Ni var så fina och L och N var som små underbart söta dockor. Tack älskade sys för att du sjöng med mig!

Senare på eftermiddagen kom min mamma och pappa hit till oss och det blev äppelkaka och kaffe. Mamma fick redan idag sin morsdag-present då jag inte vet hundra om vi kommer till dem imorgon. Puss och kram på dig kära mor! (och far också) ;O)

I förra veckan var jag och min kompis Nettan på en liten tur uppåt Småland och vi hamnade i Väckelsång och den underbara trädgårdsbutiken Styragården!

Bild från Styragårdens blogg.


I butiken hittade jag lite fina saker, bland annat detta luffarslöjdsfat...
...åtta pyttesmå flaskor som man kan ha blommor i när man exempelvis dukar...´...och en fin, gammeldags bakform

På tal om bakning så måste jag bara visa den här fina degbunken som Nettan köpte med hem till mig från Ullared! Ja, ni hörde rätt... Ullared och den kostade endast 39:-!!!
I veckan när jag var och handlade så hittade jag en ny, intressant tidning. Inte för att det var så där jättemycket vitt i den, men det var en hel del härliga gamla saker och man kände sig ändå inspirerad. Speciellt av de fina trädgårdsreportagen.


Nu blir det att bänka sig framför Eurovison... det känns lite konstigt att Sverige inte är med i finalen, men det var ju det jag anade redan när Anna vann. Jag tyckte dock att hon gjorde ett fantastiskt fint framförande i torsdags... det är låten som man inte gillar förrän man har lyssnat på den en massa och det har man ju inte råd med när den måste gillas på en gång.
Jag förhandstippar på Rumänien, Belgien, Turkiet, Danmark och Norge.


Ha det så skönt!

Kramis!

4 kommentarer:

Marina sa...

Skönt att känna att man ligger i fas så att helgen kan kännas avslappnad.
Jag har varit ute en hel del idag och det känns bra.
Det där fatet har jag också. Fint!

Kram!

Synnøve. sa...

Vilka vackra saker du fick med dig hem. De där små söta flaskorna var ju bara så fina.

Här var det sol fram till nu. Det var 30 grader på verandan. Så plöstsligt kom blåsten. Svarta moln på himlen och termometerns grader sjönk till 16 grader.
Märkligt väder måste jag säga.

Såg inte melodifestivalen alls. Det är inte så spännande längre. För rörigt tycker jag. Enklare förr.

Njut av söndagen nu.
Kramen Synnöve.

Karin - Mina Rum sa...

Det var rackarns vad mycket fint du visar idag. Bakformarna är jättefina.
Spännande och ärofyllt att få sjunga på ett bröllop också.
Ha den bra vecka. Kram!

Levis o Vilda sa...

Hittade din blogg på SIB. Vilket underbart hus ni har! Förstår du trivs där. Fin blogg också, kommer gärna tillbaka!
Kram Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails