onsdag 20 januari 2010

Vårblommor och loppisfynd

Hej!

Nu känns det faktiskt riktigt skönt när julen är ute... det är rent och ljust och pastellerna får tåga in i vardagen igen. Det är märkligt vad jag är svag för pastellfärger! =O)

Något arrangemang har jag hunnit med och här ser ni Pärlhyacint och murgröna tillsammans med några kvistar blåbärsris. Krukan fyndade jag på min favoritsecondhand Filippos i Osby!

En stor, rosa Azalea pryder nu fönstret där den röda adventsljusstaken stod. De är underbara, men kräver mycket vatten! =O)


I väntan på vårens loppisar så springer jag gärna i secondhand-butiker. Här ser ni tre av mina senaste fynd. Samma vita kruka som ovan och ett härligt silverfat från nyss nämnda Filippos och så den andra vita krukan som jag köpte på Erikshjälpen i Växjö. Perfekt att göra arrangemang i!


Visst är det maffigt! Gillar sådana här fat mycket!


Måste bara få visa er en helt annan sak också. Min underbara väninna Anneli, med Ateljé flitiga fingrar har gjort det här fina fodralet till mig. Det här är kamerafodralet, men hon har också gjort ett mobilfodral till mig i omvända färger! Sååå fint och praktiskt! Hör av er till mig om ni är intresserade att beställa ett eller fler! ;O)
Åhhh, på söndag är det äntligen dags att få träffa mina goa vänner i vår trädgårdsförening Rosenknopparna! Då ska vi ha 1-årskalas här hemma hos mig! Återkommer med bilder därifrån då. Nu måste jag ägna mig åt jobb i ett par dagar!
Kram Victoria

7 kommentarer:

Anneli, Flitiga fingrar sa...

Tack för reklamen Vicke!
När har du tid att ses? Kram Anneli

mariaK. sa...

Hej!
Ja, visst är det trevligt att bjuda in våren i sitt hem! Och så kul att fynda på loppis/ second hand :-)
Må så gott! Maria

Anonym sa...

Lekkert det stett-fatet:) Heldig du som fant det.

Solsjö - Under en vind sa...

Fina fynd och härlig tmed våriga blommor när vintern biter sig fast!

Har dolt min blogg, mailar dig en inbjudan!

Kramelikram!

Karin - Mina Rum sa...

Vad kul det låter med 1-års kalas. Hoppas att ni får det riktigt trevligt.
Azalean är förresten helt fantastisk.
Kram!

Skogsdoft & havsbris sa...

Fina arrangemang du gjort, och fina fynd dessutom! Så här års passar det ju verkligen bra med lite pasteller, när julen är över...
Blir säkert kul att träffa dina trädgårdsvänner igen! Det om något måste ju tyda på att våren snart, snart är i antågande... :)
Ha det så bra!

Jenny och Amanda sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har! Och Johannes rum blev jätte fint. Jag tänkte ta ta i Amandas men hon har så mycket saker så jag vet inte vart jag ska göra av allt....
Synd att vi inte kunde ses i torsdags!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails