måndag 1 juni 2009

Den som väntar på något gott..


Hejsan i den underbara sommarvärmen!

Här nere i söder är det alldeles ljuvligt ute nu, 25 grader vamt, sol och ljuvlig grönska! I går var det övning inför Songs from the wood hela dagen och det börjar nu pirra ända ner i tårna över att det snart är dags...bara 25 dagar kvar! Det har tagit tid att väcka upp den "danshjärna" som legat i dvala i 10 år! Danshjärna= den del av hjärnan som kan minnas hopp, steg, snurrar och annan breakedance!

I natt klockan 00.00 tog tävlingen om syrrans vackra Wings-tavla slut och under dagen/kvällen så ska jag försöka hinna med att dra den lycklige vinnaren! Lite spända är ni allt tror jag???!!!;O)
I helgen har det annars mest varit jobb, slutspurten på jobbet och övningar inför konserterna. Lilla söta mor fick sig också ett litet besök så klart och några husvisningar av "Lycketorp" har det också varit, vi får väl se vilken/vilka som ska få flytta dit... spännande!
Vilken dag som helst så kommer det nog att dimpa ner en gåva i brevlådan också! Jag är ju med i Swapen Vita Gåvor och just i den här veckan är det sista dagen för utskick! Sååå spännande! Jag skickade min gåva i förra veckan så någon borde bli glad under dagen! ;O)

Den här kransen gjorde jag av konstgjorda lavendelstån. Jag tyckte att den blev ganska söt! Snart kan man göra sådana av äkta istället, för i rabatterna slår de ut vilken sekund som helst! Härligt!

Jag återkommer när lottningen är klar!

Kramis!

1 kommentar:

Mittljuvaskafferi sa...

Hejsan! Kransen blev ju jätte söt. Hälsa J....att jag har hittat hans stussbollar. Rabatterna blev fina=0)
Kram/Birgitta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails