måndag 1 juni 2009

Vinnaren är korad!!!!!

Hej på er!

Nu i natt sitter jag hemma i mor och fars kök (jag och barnen sover här i natt) och försöker ta reda på vem av er som har vunnit TÄVLINGEN!!! Efter att för hand ha skrivit upp alla som ville tävla om Wings-tavlan och sedan klippt ut dem och vikt dem.... så har nu en vinnare kunnat dras! Ja, varför använder jag då inte slumpgeneratorer på nätet? Inte vet jag? ;O) Men det kändes faktiskt skönt med lite terapiarbete så här på nattkröken!

Ja... då går vi över till vinnaren!!!!


Hrm....


vill ni veta????Den här personen, vars lapp min far drog ur skålen, halvsovandes..... har inte varit med i tävlingen för egen vinning utan hon skrev så här:


"Jag vill vinna till min svärmor som har ett eget litet rum i sitt hus som hon kallar "ängelrummet". Det hade passat perfekt där."

Visst är det gulligt av vinnaren som heter: LENE-THERESE!!!

Jättegrattis till dig!!!!!!!
Och synd.... till er andra.... inte denna gången!!!! Tusen tack till er alla som var med! Vi får se om det blir fler tavelutlottningar framöver och kan ni inte vänta tills dess så kan ni köpa tavlan här!

KRAMIS!

7 kommentarer:

maud sa...

hej, visst har jag en underbar svärdotter...kollade hennes blogg o vad hittade jag...jo att hon vunnit en änglavingstavla till mig...jag blir sååå glad!!tack goa lene!!
vet inte om hon sett det själv än...

Lene-Therese sa...

Ååååh vad glad jag blir! Ska försöka komma ihåg att lägga ut en bild när hon har fått upp den på sitt rum :) mejlar dig snarast!

tack tack tusen tack! <3

Lene-Therese sa...

Hon längtar massa tills tavlan kommer, tror nog hon funderar ut precis vilken plats den ska hänga på just nu :)

NinaH sa...

Grattis till vinnaren! Eller ska vi säga till hennes mamma?!;-)

synne sa...

Så härligt att vinna till någon som vill ge bort vinsten till. Det är glädje det.
Grattis till er bägge två.

Hoppas det är bra med dig. Här är det kallt igen.
Vart tog värmen vägen?
Blir fin student för många i morgon när det är kallt och ruggit.

Ha nu en flotters dag.
Kram Synne.

Villa nöystu sa...

Tack för tävlingen och Grattis, grattis till den lycklige som får ha den vackra tavlan hängandes hemma hos sig. Den är så fin och så speciell, jag tror att jag blivit lite förälskad.

Läste om relaeasepartyt du varit på, så underbart roligt. Måste vara fantastiskt att ha sitt hem med i en sådan bok. Du har verkligen ett vackert hem.
Målarschablonerna som du fick, vet du möjligtvis var man kan köpa sådana?

Ha det riktigt bra,
kram Petra

Marina sa...

Hej! Jag har mailat dig men jag har kanske en gammal adress? Jag behöver lösenordet till rosenknoppsbloggen. Vi pratade ju om att göra om den lite på träffen hos Malin och för att förklara för Nettan så måste jag in och kolla bloggen som inloggad.
Hoppas allt är bra och att repetitionerna går bra. Kramar!

PS:Hoppas du kan komma hit en annan dag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails