fredag 30 januari 2009

Lite om ditt och datt!

Hej på er! Hoppas att ni har det bra! Här är det fullt upp, det kanske ni märker på frekvensen av mina blogginlägg! ;o) ... men det blir antagligen bättre om ett litet tag när jag fått ordning på min nya vardag med jobb etc.!

Jag har fått en utmaning som jag gärna antar av bloggen Handplockat. Det är att torsdagar under februari ska vara trädgårdsdagar på bloggen. Alltså att jag ska skriva något om min trädgård eller min drömträdgård! Och då min trädgård nästan är av den obefintliga sorten så får det bli mest av det andra slaget! ;o)Bild från underbara Honning & flora


Sedan har jag fått ytterligare en award! Denna gång från min norska vän Lynetmor. Tusen tack! Nu är mitt stora problem som vanligt att ge den här awarden vidare... för i instruktionerna för awarden så står det så här:

Videre:1.Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side
2.Lag en link til han/henne du fikk linken fra
3.Nominer minst 7 blogger
4.lag link til disse bloggene på bloggen din
5.Legg igjen beskjed på bloggen til de nominerte

Jag tycker att det är alldeles för många att man ska skicka vidare den till sju stycken... för jag tycker att sådana här saker ska vara riktiga awards där den som skickar dem verkligen har tänkt till... så jag skickar den till 3 bloggar den här gången istället (även om jag tycker att ni är massor som förtjänar den) och det blir :


1. Susanne med bloggen "Mitt liv i fare" , hon förtjänar verkligen det här lilla priset då hon med stor lust, trots motgångar i början, har skapat sig, utsmyckat och kreativt skrivit i sin nya, mysiga blogg!


2. Går till Jessica med bloggen "Hemma hos Jessica" en tjej som verkligen är kreativ och duktig! Hon inspirerar mig ofta!


3:an går till: Den oerhört kreativa, mångsidiga och goa Nina med bloggen Ninas Garden-tankar . Hon förtjänar också detta pris!I helgen blir det inlägg med bilder inifrån huset som det ser ut just nu! Inte för att det är alls så som jag önskar att det skulle se ut (det tar ju lång tid att skaffa de rätta möblerna osv), men det var ett tag sedan ni fick en riktig rundvandring så välkomna! Ni ska få en liten kik redan idag! ;O)Lekrum/Gästrum på nedervåningenKramis!

7 kommentarer:

NinaH sa...

Tack söta för awarden! Värmer!!!
Spännande med kommande inomhusbilder! Ser vi fram emot!
Så fint i gästrum/lekrum!

Susanne sa...

Tusen tack för awarden..Du anar inte vad glad jag blev..Skrivit om det på min blogg..Skall tassa runt lite nu och titta på dina bilder..Kram Susanne

Jessica sa...

Hej, men tack snälla du för den fina awarden! Åh vad jag blir glad!!
Ska fundera och skicka vidare i morgon!!
Har också haft mycket de sista veckorna, har inte hunnit med att läsa så mycket på mina favvo-bloggar, så i helgen ska jag komma tillbaka till dig och gå på rundvandring :)

Stor Kram
Jessica

Mia sa...

Vilket mysigt gästrum. Jag ser fram emot rundturen i resten av huset också.

Trevlig helg!
Kram Mia

Synnøve. sa...

Grattis till den fina utmärkelsen.
Det är alltid kul att få.
Ska bli spännande att följa den turen i huset.
Så jag återkommer snart igen.
Kramen Synne.

Compact Garden sa...

Tittar in på din fina blogg som jag hittade hos NinaH...blev väldigt sugen på att sy hjärtan efter de fina bilderna du visade...ska nog göra ett försök..Ha en skön helg/Anne

Solsjö - Under en vind sa...

Grattis till din award!!

Vad kul med en rundvandring hemma hos dig! Den följer jag gärna med på!

Ha det gott, kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails