fredag 16 januari 2009

Ett år i trädgårdens tecken!

Hej på er!

I år tänkte jag lära mig mer om trädgårdsskötsel och det behövs verkligen! Jag är inte en sådan person som är född med gröna fingrar utan det behövs nog lite praktik i det gröna för att de ska bli gröna! ;O)

När vi skaffade ett hus så skaffade vi också en trädgård... men just nu ser den inte mycket ut för världen! Ni som har följt min blogg har nog i tidigare inlägg sett att det bara finns ett par äppelträd och lite gräsmatta än så länge! Men det har jag tänkt att råda bot på med början under det här året!

För att detta ska bli verklighet så har jag och en kompis valt att starta en trädgårdsförening och till den också en community för medlemmarna samt en blogg som ni också kommer att kunna läsa i (men den har inte riktigt kommit igång ännu). Bloggen och föreningen heter Rosenknopparna!
Förrutom ett gäng vänner från omgivningarna här hemma så får vi också långväga besök till föreningen från fyra andra bloggare: Marina, Millan, Nina och Helen! Det ska bli jättekul för de är såååå duktiga såååå! Det är verkligen en stor förmån att ha dem med!
Annars är det tänkt att vi i föreningen ska åka på mässor, till trädgårdsbutiker och till visningsträdgårdar tillsammans under året! Det ska verkligen bli riktigt kul och lärorikt!

Kramis på er alla!

5 kommentarer:

Mia sa...

Oj vad roligt det låter. Ni kommer säkert ha hur mycket kul som helst ihop, önskar det fanns något liknande här i krokarna.

Även vi blev med hus och stor tomt i somras så här ska det minsann också fixas i år. Började gräva och dona så fort vi flyttade in, vid midsommar men våren har jag ännu inte fått uppleva här så det blir spännande.

Kram Mia

Marina sa...

Oj, SÅÅå duktig vet jag itne om jag är men tillsammans ska vi säkert kunna byta erfarenheter. Det hjälper inte att ha gröna fingrar, de måste bli bruna för att trädgården ska växa fram!!! Kram!

Susanne sa...

Hej..När jag flyttade hit ner till Halland så fick jag en stor trädgård på köpet.Allt var vildvuxet ingen som hade gjort nått på jätte länge.Så jag skaffade böcker och har sen dess lärt mig en del ..Visst får man slita för att få det som man vill och det är tyvärr inte alltid det växer som man vill,men det är jätte roligt..Försöker och få den som en gamal torp trädgård men rom byggdes inte på en dag,,tyvärr. Vill du fråga nått eller byta tips med mig hade jag tyckt att det varit jätte roligt ,,min sambo är inte så där jätte intresserad så jag hade tyckt det hade varit roligt med nån man kunde diskutera med..Kram och lycka till Susanne,

Annika Christensen sa...

Det kommer att bli toppen kul tror jag.
Om du tittar på mitt inlägg om min och Evas bok så kan du läsa ett kapitel där.
Det är väldig bra handledning när man är nybörjare.
Bra att föreningen har en blogg.
Smart skulle jag vilja säga.
Ha det gott
Annika

Anneli sa...

Hej! Vilken underbar blogg och fina inspirerande bilder. Jag ska komma tillbaka och kika mer. :)
Hälsningar Anneli också från Växjö

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails