fredag 23 januari 2009

Lite ljus i vintermörkret och ett bloggtips!

God kväll på er alla!

Hoppas att ni har det bra! Det har jag! I dag har jag fått hjälp att röja lite av mina underbara föräldrar och igårkväll var min syster här och tillsammans med mamma så kunde vi brainstorma lite kring ommöbelering och textilval här hemma. Det behövs verkligen...för just nu känns det som om jag har stiltje på idéer för hemmet. ;O)

De senaste veckorna har man försökt att myspysa till det lite sedan julen med dess adventsljusstakar och värme... nu tycker väl jag att det börjar bli bra här hemma i alla fall... en av de största glädjespridarna är lökväxterna som vaknar nu! I köket trängs pärlhyacinter och skilla med ett underbart fång med tulpaner blandat med blåbärsris... det är såååå vackert! Hoppas att det står sig till på söndag när det är dags för trädgårdsföreningens första träff! =O)

Den härliga vasen har syrran "Lina på gården" designat när hon läste på en glasdesignutbildning i Växjö! Jag är så glad att jag har fått den!

Ja, hon kan mycket hon!!! ;O)
För ett par inlägg sedan så pratade jag om Panduros Tilda-serie och då fick jag tips om en tjej från Tyskland som gör mycket Tilda-saker. Jag gick genast till hennes blogg och där blev jag mycket inspirerad! Här ska ni få ett smakprov av hennes sömnadskonster:

Tjejen heter Anita och har bloggen: My country cottage garden
Jag blev verkligen synödig... hur känner ni det?
Jihooo... i förrgår kom min efterlängtade kamera! Vi fick ut den på försäkringen då den förra gick sönder ordentligt före jul! Tack för det televerket! ;O)
Ohhh, vad spännande det ska bli med trädgårdsföreningen på söndag! Det är minst två trädgårdsbloggare med som jag aldrig har träffat förut så det ska bli jättekul!
Välkomna alla ni medlemmar!
Kramis!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vilka bilder. Jo jag blev verkligen "synödig". Vilka fina saker.
Ha en skön helg....kram mia

Millan sa...

Kan lova att jag med ser fram emot söndag, ska bli mycket kul att träffas.

Ha det så bra till dess
Kram

Mittljuvaskafferi sa...

Ja jag ser också fram i mot söndag!! det ska bli jätteroligt träffas igen. jättefina bilder du har lagt in.
Hoppas vi inte blåser bort innan ;0)
Ha en trevlig helg så ses vi på söndag!
Kram Birgitta

Mia sa...

Oj vad mycket fint hon sytt, visst börjar det klia i fingrarna.

Trädgårsförening låter så roligt. Jag måste se om jag kan hitta någon här i krokarna också, nu när vi har trädgård och allt. :)

Trevlig helg!
Kram Mia

NinaH sa...

Gillar ljusstaken du fått av Lina! Fin- som allt hon gör!!!
Vad kul att du nappade på mitt tips om tyska "My Country Cottage Garden" & hennes Tildasidor!;-)
Jag tycker Tildasakerna blir ännu finare där när hon visar sina uppsydda alster! Och det säjer ju inte lite!;-)

Ha det nu så underbart kul på söndag!

gittan sa...

Oh, vilka fantastiskt fina saker hon gjort. Synödig...nja, kanske lite grann =) Sugen på att lära mig hantera overlock-maskinen som står här och skrotar. Med den kan man göra allt så mycket enklare. Trädgårdsföreningen, det blir spänannde kan jag tro.
Ha det så bra
kram

Marina sa...

VIsst kan det vara lite svårt nu efter jul att "få till det" liksom. Vi har ju vårt tv-rum som väntar på att göras om eftersom tv.n gick sönder men vi kommer inte i gång. Jag njuter också av lökväxter nu, verkligen.
Ska bli så kul att träffas igen! Kram!

Susanne sa...

Hej i mörkret! Ja verkligen fina saker..Jag skrev just på min blogg att jag funderar på att köpa boken Tildas Hus..Genom dina bilder fick jag ännu mer lust.Fast jag får nog investera i en ny symaskin,blir nog nu till vår/sommar.Hoppas att du får en trevlig trädgårds söndag,Kram från mig i Fare

NinaH sa...

Har något till dig på min blog!;-)

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att det blev en mysig träff!!!

Vad mycket mysigt du visar! Tildas saker är ju så fina, det finns mycket att inspireras av!

Ha det gott, kramar!

Susanne sa...

Ser fram emot och läsa om hur du hade det på Trädgårds träffen..Kram Susanne i Fare

Anita sa...

Good evening!

Oh, I just discovered some of my favourite pictures here on your blog! I am so pleased that you like my creations! Unforunately, I could not find the field for an automatic translation from your language into English or German... ;-((( But howeder, I am sure you wrote something very nice...

Best wishes, Anita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails