lördag 5 november 2011

Älskade Pomp de lux

Hejsan!

Oh, jobbet står mig upp över öronen... men nedräkningen till lugnare tider har tack och lov börjat!

Tidigt i våras blev jag helt förälskad... och det i ett klädmärke som heter Pomp de lux. Sjävklart kommer det, liksom allt annat fint, från Danmark. I våras köpte jag mycket, men i höst har det blivit nästan på tok för mycket! ;O) Igår la jag en kompletterande order igen... hi hi!

Det som är så fint med de här kläderna är att de, för det första, är så underbart fina. De är mycket användbara, till vardags som till fest, och där finns definitivt något för alla smaker.
Har ni inte möjlighet att få en visning av kläderna hemma hos er, så finns det en webshop. Men som vanligt gör sig vissa kläder bättre i verkligheten än på bild. Tyvärr har de bara barnkläder.

Här kommer ett litet smakprov från höstens kollektion, till tjejer:


*Lovely*


Annars går livet sin gilla gång...höstmyset har lagts över oss och det börjar suga så smått i "jultarmen". I mitten av månaden blir det en runda till Ullared för leksaksinköp till jul och en runda till Stockholm för höstmys med syster och kusiner. Härligt!


Nej, nu får jag gå tillbaka till rättningshögarna... det är tid för det nu, när man jobbar som lärare.

Krameli kram!

2 kommentarer:

toves sammensurium sa...

helt enig,Pomp De Lux har absolutt verdens fineste jenteklær.Har en jente på 8,og i butikkene synes jeg ikke de har så mye fint til jenter på denne alderen...det stopper liksom opp i str.128...og deretter blir det sotrt sett kjedelige klær.Så jeg bestiller "litt" Pomp De Lux jeg også:))
I tillegg er jeg glad i Noa Noa!Bra det snart er jul,og også bursdag her,slik jeg kan handle enda mer fine klær til jenta mi:))
God Helg!
tove:)

Nina sa...

Håller med de har så fina kläder! Lätt att köpa för mycket. Trevlig helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails