torsdag 19 november 2009

Underbart söt klänning

Hejsan!

I går var vi i Växjö och fotograferade barnen hos MLI-foto! Det har vi gjort varje år nu sedan Johannes föddes, så det blir fjärde gången. Emelie tar verkligen helt fantastiska bilder!

Som vanligt så är jag ytterst velig kring vad barnen ska ha för kläder på sig under fotograferingen... jag hade nog med fem olika uppsättningar till Linnea! ;O)

Precis innan det var dags för fotograferingen så var jag och min mamma på stan och sprang runt lite.... det var då vi hittade den....denna underbara klänning!!! Den kommer från Kapp Ahl´s Vintage-serie och den fick definitivt vara med på några bilder på lillan! =O)
Visst är den söt?!
Gulliga detaljer...

Till och med lapparna är påkostade och fina!

Imorgon blir det tävlingsdags här på bloggen! Då är ni välkomna igen!

Kramis!

6 kommentarer:

NinaH sa...

Ja, oh så söt klänning!! "Lillan" måste tagit sig bedårande ut!!
Vintageserien har mycket fint- både för stora & små!

Plupps krypin sa...

Ljuvlig klänning! Det är ju så roligt att den stilen kommit tillbaka, Jag sydde sådana åt mina flickor som idag är 38 och 31.
Trevlig helg. Yvonne

Sjabbig men chic sa...

ja, vilken otroligt söt klänning! Det är så roligt med barnkläder tycker jag.

Kramis Lisa

Skogsdoft & havsbris sa...

Oooh vilken söt klänning! Förstår att den absolut måste få vara med på några av bilderna! Vintage-kollektionen är helt ljuvlig... Spanade t o m in barnkollektionen som var helt underbar, nästan så man önskade att man hade en egen liten prinsessa att köpa dessa ljuvliga plagg till...
Ha en riktigt fin helg! :)

Marina sa...

SÅ kul att du tar nya tag i bloggvärlden. har saknat dig! Så mycket fint: klänning, kransar, kudde mm mm.
I helgen har vi kalas här men sen så bär det av för fullt mot advent och jul. Då ska jag göra kransar och annat kul. Hoppas bara jag får till en bra tidsplan så jag kan låta bli att drabbas av julstress, vilket jag brukar vägra. Det känns ibland lite pålagt det där med julstress, man ska liksom känna det enligt tidningarna. Nej, jag vill bara njuta!

Kram o trevlig helg!

Huset vid ån sa...

Hej svejs! Åh, Vilken otroligt fin o mysig blogg du har....Och ert hus är ju såå vackert! En fröjd för ögat! Må så gott! Kram Therese

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails