torsdag 31 juli 2008

På äventyr med Linnea 2

Hej på er mina goa vänner!

Idag har det blivit ännu ett äventyr med lilla Linnea, 4 månader och en hängare till hallen som kostade mig 2345:-!!!!! Nääää, nu ljuger jag lite grand... ;o) Men det hände mig verkligen en surrealistisk sak idag nämligen... att när jag vid 11- tiden satt bakom ratten, på väg till Kristianstad och gapade på en gammal Roxette-låt som spelades på radion.... så bara kom han fram ur buskarna... siktade på mig och sköt av ett laserskott.... jag föll ihop bakom instrumentpanelen och förstod att "nu så är det över..." i nästa sekund vaknar jag upp, öga mot öga med min fiende och för att göra mitt skadade "Jag" ännu värre så stack han till mig en lapp.... en lapp där det stod att lösen för mitt liv i frihet är 2000:-.... men som tur var fick jag 30 dagar på mig att betala. Lite spak kom jag alltså därifrån med livet i behåll, men det var precis! Sedan "kröp" jag fram hela vägen in till Kristianstad och var lite sur på den där polisen som just tog i från mig några trevliga saker att köpa när jag väl var i väg.... suck!

Sent om sidor så var jag i alla fall framme hos goa Birgitta i butiken "Prästbostället" utanför Kristianstad och det blev verkligen en trevlig stund! Hon bjöd på kaffe och lät mig amma lillan där i en fin stol. (Det börjar visst bli en vana att amma i inredningsbutiker! Ha ha! Senast var det ju hos "Syster lycklig") Vilken tur att jag fick lite plåster på såren efter den där insidenten! =o)
Tack Birgitta för idag!

Så här fint är det i butiken:





Ni kan också shoppa på deras webbutik http://www.prastbostallet.se/

Med mig hem därifrån så hade jag en jättefin hängare som nu pryder vår groventré!

Så här mysigt blev det nu på kvällen när jag tände ljusen...


Näää, nu är det dags att sova och försöka att inte drömma om poliser! hi hi!
God natt och jättekram!

19 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Fortkörning alltså...aj-aj-aj..!

Jättefin hängare!

Det var ett tag sedan jag var i den butiken, men visst har de fina saker...vill ha ALLT..!

: )

Kram, Jenny

<3

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Så försmädligt med böter.... Onödigt dessutom!! Men hoppas att du får sova gott inatt, så känns det säkert mindre förargligt i morgon! //Linda

Madicken sa...

Jaaa, fortkörning! Den FÖRSTA på 17 år! Till mitt försvar så stod det "bara" 57km/h i den där lasermaskinen så det var inte så farligt... men HISKELIGT DYRT! Huf!Jag skyller på att jag sjöng och åkte i en nerförsbacke... hi hi! ;o)

Kramis!

Madicken sa...

Tack Linda! *kjam*

Jenni - Snickarsbacken sa...

Tack för rar kommentar! Lampan kommer från Syster Lycklig och muggen fyndade jag på julrea i Finland ;-) TRor ej din finns i deras webbutik men du kan säker få den hemskickad om du ringer. De har även en snygg skräphink el leksaksförvaring i samma men den är riktigt dyr tycker jag över 500kr. Ser vad du mernar då jag kollar tillbaka i din blogg - vi gillar ofta samma stil. Dvs saker du har skulle passa oss med! Ha de bra, kram Jenni

Hem och Lycka sa...

Hihi vad skojfriskt du skriver trots den där fortkörningslappen ;-) Förstår att det känns försmädligt men då dröjer det kanske 17 år tills nästa ;-)

Jättefin hängare och en butik med mycket snyggt! kram

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Vilken härlig blogg! Här trivs jag:-) Dyyyyr hatthylla... Dumma laserpoliser..
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Japp det där känner jag igen. Tack och lov är jag oskyldig men det känns ju inte bättre för att det var maken min som fick 2000 spänn i böter igår...

Kram Annica

NinaH sa...

Hm... så´n otur du hade!!! Känns eländigt! Jag vet! Och samma sak här- bara några km över gränsen.... Känns grymt. Fast- kanske vi blir försiktigare sen... eller?;-)
Men oj vad fint det är i Prästboställets butik! Dit har jag varit på väg länge. Nu MÅSTE jag bara ta mig dit...ser jag, ju!

Vecka - Vecka sa...

Oj då.. jag var helt säker på att jag blev "blixtrad" för en vecka sen.. men ännu har det inte kommit någon lapp hem, och min man påstod att poliser nog inte håller till i röda paketbilar.. Måste ha varit solen som reflekterade..

I den där butiken skulle jag gärna amma jag med!

Kram,Lotta

Gårdsromantik sa...

Fy vad trist - men du fick ju en mysig shoppingtur ändå!
Kram Maud

Marina sa...

Men usch o fy! Det där kan förfölja dig länge skulle jag tro.
man blir ganska spak när "farbror polisen" tar tag i en liv så där.
Hängaren är ju fin och jag bara måste till Prästbostället. Jag har aldrig varti där och har bara 1 mkil dit ca. För dåligt! Kan det avra så att jag vet att min ekionomi inte vill att jag ska dit????

Anonym sa...

Vilka stämningsfulla bilder de där ljusen är tända!

Lotta sa...

Nä fy, vilken otäck upplevelse, att bli skjuten med lasersikte och allt! :-D
Nog tur att jag inte har körkort!

Jättefin hängare!

Kram
Lotta

Granne med Selma sa...

Stackars, stackars dig! Fast egentligen är det ju rätt bra. Du får tänka på om någon annan skulle kört för fort och dina små snorpar var nära vägen... så brukar jag tänka när jag sätter på farthållaren så att jag inte frestas att köra för fort ;-)Men det är aldrig kul att slänga pengar i sjön...

Speglarna på dörrarna under trappen är gjorda från "scratch". Själva spegeln är en träbit som Raymond fasat/slipat av i kanterna för att få till rätt vinkel. Sedan är den biten limmat och spikad fast på själva skivan. Sedan snyggar man till med lite spackel och färg :-)
Kram Sussie

lottens vita och gröna sa...

oooooooojdå...trodde först det var en älg men den brukar man ju inte behöva pröjsa, thihi! ne det var inte kul du, sånt svider, roligare kan ju 2000 sättas sprätt på... underbar butik, ska kolla webshoppen! fin fångst!

varmkram lotten

Lilla Blanka sa...

Fy vad retligt med böter :(

Wow vilka underbara bilder..vill gärna besöka Prästbostället..men får nog hålla mig till nätshoppen tror jag, det är inte så ofta jag är i de trakterna.

Kram
Mia
Ps hängaren är jättefin!

♥ Pia... sa...

Oj då ..ja så kan det gå ..när man gappar för stort i bilen:)..men nästa inredningsbutik..kör du väl lite lugnare till va:)...fina bilder från butiken..PIA

♥ Pia... sa...

Oj då igen...nu var visst tryckfelsnisse framme med:)..gapar ska det naturligtvis vara..och inte gappar...PIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails