måndag 21 juli 2008

På äventyr med Linnea!

Nu är vi hemma igen efter en härlig minisemester i Stockholm. Det blev bl a. besök på Junibacken och Skansen och en shoppingrunda i älsklingsbutikerna för mig...

Jag är av åsikten att det ska börjas i tid... därför tog jag min dotter Linnea, 4 månader, med mig på shoppingen i en bärsele. På ryggen, i en ryggsäck, hade jag våra förnödenheter och i handen ett rosarutigt paraply! Mest likt Mary Poppins flög jag sedan fram utmed Drottninggatan mot butikerna Ambiance och Årstiden. Det förstnämnda var tyvärr semesterstängt men Årstiden hade öppet och jag tog mig en nypa inspiration. Väl ute igen så upptäckte jag att det hade börjat att ösregna. Jag lade ifrån mig ryggsäcken och rotade fram paraplyet igen. Jag ville ju absolut inte missa någon tid pga lite regn. Jag segade mig upp till gatukorsningen vid Tegnérgatan men då regnade det så fasligt så att det inte gick att vara ute mer, inte ens med paraply! Jag kastade mig in i en liten livsmedelbutik och såg då till min fasa i en spegel att jag inte hade ryggsäcken på mig längre!!! Jag höll på att döööö! Den låg ju nere vid Årstiden! UTOMHUS!!! På en sekund var jag ute ur butiken igen och galopperade ner för backen med lillan på magen! Folk som stod och skylade under markiserna längst med gatan såg förundrat på den märkliga människa som var ute och sprang med en baby i sådant oväder. Väl tillbaka på Årstiden så drog jag verkligen en lättad suck när ryggsäcken fanns kvar, liksom innehållet (biljetter hem och allt)! Tack gode GUD! Sedan bar det av igen till butiken:

http://www.systerlycklig.se/

Där blev jag väl emottagen och fick sätta mig ner och vila en stund samt amma lillan som nästan var i chock stackarn! Ohhhh, vad mycket fint de har! Jag köpte bl a:


En babykanin

och en sådan här sten som jag velat ha så länge!

Sedan bar det av till Humlegårdsgatan där Hans Mikaels och koffert ligger:

Här är en interiörbild från "koffert" hämtad från deras hemsida
www.koffert.se


och där köpte jag nog dagens bästa köp.... dessa två tvättmedelsburkar i plåt med plåtskopor i! Visst är de ljuvliga????

På vägen tillbaka mot hotellet så gick jag även in i butiken Sedan var jag ganska matt! Kramis!

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Oj vilken pärs! Tur att du blev fick pusta ut hos Syster Lycklig:)

Jättefina burkar:)

Kram Annica

Lilla huset på prärien sa...

Så fna saker du har köpt. De där tvättlådorna är verkligen jättefina! Men var de inte ganska dyra? Har för mig att jag har tittat på dem någonstans...

Kram Jenny

Saramedflera sa...

Hejsan
Vilken fin blogg du har! Jag kan se dig framför mig när du galopperar i regnet :-) Fina saker köpte du i alla fall.
Kram Sara

Marina sa...

Kan inte låta bli att skratt lite när jag tänker på hur det såg ut när du skuttade fram där....
Visst ska det börjas i tid, hon tog nog ingen skada. Jag satt på rådhustrappan i Kristianstad under fotbolls VM -94 och matade dottern som då var 3 veckor. (Kunde inte amma så det blev flaska)Många tittade konstigt men det har blivit folk av henne ändå.

Living by Milla sa...

Vilken trevlig blogg du har! Och vilken shoppingrunda, hihi!

Mailegkaninerna är ljuvliga och burkarna är såå snygga.

Ha det gott!
kram Camilla

Jema Rose sa...

Oj, vilken shoppingrunda..!Fina saker du köpte, vilken TUR att ryggsäcken var kvar också !!!

Kram, Jenny

<3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails