onsdag 29 februari 2012

Pomp de lux - våren 2012Åååh, nu har vårens Pomp de Lux- kollektion släppts i webshopen!

Jag har redan varit på både Öppet hus och ett party... och det blev, som vanligt, inte så billigt... men UNDERBART fint! Jag är så svag för de här kläderna. Framför allt för flickkläderna då man inte så ofta hittar den här typen av kläder och de här färgerna i de vanliga butikerna. Dessutom är PdL betydligt billigare än t ex jättefina Noa Noa.


          Alla foton tillhör Pomp de Lux

Ja det är verkligen inte lätt att motstå det här... det blir ett party till i april när den nya lönen kommit. ;O)

Hoppas att ni har det bra, vi har tyvärr ingen sol, men det känns vårigt i luften. Nu är också all snön borta här i skogen, det är skönt!

Nej, nu får jag tillbaka till jobbgörat!
Kramis!

3 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag har också varit in och kikat idag och fastnade för massor till dottern men tänker hejda mig denna gång.....tror jag. Köpte ju på mig massor med klänningar och tunikor före jul på REAn. Hon ska ha dem i sommar.

Kram Teres

No34 sa...

Åh, vilken sötnosar, och så fina kläder! Tyvärr har jag inte så små barn, men till barnbarnet kanske... när han blir större;)) Kram Kate

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails