torsdag 9 februari 2012

Är ni sugna på fika?

Hej finingar!

Tiden går fort när man har roligt och det får man vara tacksam för!

I veckorna är det jobb som gäller och i helgen som gick så fick jag faktiskt ett helt dygn av egentid tillsammans med mina barndomskamrater A och U. Det var verkligen jättemysigt och kul att få träffas i lugn och ro, äta gott och prata om ditt och datt. Dessutom fick vi vara ostörda då vi bodde i en sommarstuga i Hällevik. Myyys!

Självklart så blev det ett öga på melodifestivalen.... och efter den så behövs det faktiskt inga fler deltävlingar, enligt mig, då Loreen var helt outstanding! Låten var perfekt, liksom framträdandet.... vackert, mystiskt utan en massa konstlat överflöd av färg och dans. Vinner hon i Sverige, vilket jag är övertygad om... så vinner hon även Eurovision... det kan jag sätta en muffins på! =)

Ja, en enkel muffins med vispgrädde och hackad choklad på toppen, bjöd jag min make på idag till kaffet! Vi sitter båda här hemma, på varsin sida om köksbordet, och jobbar. Vi har båda möjlighet att delvis jobba på distans... så varannan torsdag så sitter vi så här! Det känns så lyxigt!

Nu har dock maken åkt ner för att hämta barnen på förskolan och i eftermiddag så blir det en tur på skridskor för hela familjen. Stackars J. 6 år fick sig en chockstart på sitt skridskoåkande då han i tisdags skulle åka skridskor på den nya förskolan som barnen går på. Hans dåliga mor hade ännu inte i hans liv ansträngt sig och tagit med honom på skridskor till någon is... så i måndags fick hon i panik ta med honom till närmaste ishall för lite övning. Som tur var så gav han sig ut på isen som om han aldrig hade gjort annat... balansen var kanon och han tog sig gå-springande över till andra sidan banan efter bara några minuter. Ramlade han, så kunde han resa sig själv! Puh, tack vare det kunde jag med gott samvete skicka honom till förskolans skridskodag, dagen efter.

Efter denna lilla incident så har jag skärpt mig noga och körde direkt och köpte hjälm och skridskor till L. 4 år också! Hon ska i alla fall få vara riktigt förberedd när skridskodagen kommer för henne.... så idag bär det av till en is så att vi alla får öva oss! =)

Nej, nu får jag återgå till jobbet en stund!
Välkommen in på lite muffins om ni har vägarna förbi! =)

Kramis!

1 kommentar:

No34 sa...

Vilken smarrig muffins!!
Ja, ibland skäms man för att man inte har gjort vissa saker med barnen, som ibland känns som självklara..!!
Kram Kate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails