onsdag 15 februari 2012

Två gamla dockor


När min syster och jag var små, under andra halvan av 70-talet, så fick vi en gång ett par underbart söta små dockor som kunde gå och krypa. För någon månad sedan så fick jag hem några kartonger från mammas och pappas hus och där i låg dem, sötnosarna! Och vet ni att de fungerar än idag...det är annat än många av de leksaker som man köper nu för tiden. =) Nu får de pryda lilla L.s hylla ovanför sängen.

Idag har jag fortsatt med min träning. Det blev en timme på gym... jag och Nettan anmälde oss där i gårkväll och när jag kom hem därifrån så tog jagäven ett pass magträning a´la Zumba-style framför tv´n. Känner mig väldigt glad och duktig, men jag börjar redan få träningsvärk... ha ha ha!

Nu drar det ihop sig till Pomp de Lux-releasen av den nya vårkollektionen! Man kan inte handla än, men kläderna kan ni se i katalogen on line! Det är bara att njuta... jag blir snart utfattig märker jag!

Ha en härlig kväll!

Kram!

3 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Vad roligt att du visar de små dockorna. Jag hade en exakt likadan som den krypande. Den vann jag i fiskdammen en midsommarsafton på vårt lantställe. Måste nog leta efter den i mina gömmor. Tror nog att jag har den kvar.

Ha en fortsatt fin vecka. Kram!

Nadja Fridström sa...

Vad du är duktig!! Men det går ju lätt när man väl kommer igång =) Ja man tror ju att dom tillverkar leksakerna idag dåligt på flit för att dom ska gå sönder..Ha en bra dag..Kram Nadja

niklaspalmer sa...

Träning...IMPAD!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails