fredag 12 augusti 2011

Bröllopsdag och ett badrumsbesök

Hej på er!

Nej men ÅH! Idag har det passerat 100 000 unika besökare här på bloggen!!! Det är ju fantastiskt! Så söta ni är som vill komma hit år efter år och se hur vi har det. Jag började blogga 2007 men satte som först in en räknare i aug 2008, så några har jag missat men ändå... Tack snälla ni! Och ni som är nya här.... var varmt välkomna ni också, var ni än bor i världen! Det här måste jag verkligen fira med en tävling framöver.... vad kul! =) Kram till er alla!

Nu var det visst ett tag sedan igen som jag bloggade senast. Förlåt för det.... men ibland får man bara inte till allt som man vill hinna med i livet. Den här veckan så har jag börjat jobba igen så smått och det känns helt okej med lite rutin i vardagen. Man får faktiskt mer gjort när man har mer att göra, så fungerar i alla fall jag. I söndags målade jag ett litet skåp som ni ser här under, samt en bokhylla och i måndags målade jag äntligen Linneas fondvägg, som jag så länge har tänkt att göra. Den ska ni få se i ett framtida inlägg, det blev riktigt bra! =)

Idag firar gubben och jag 11 årig bröllopsdag! Man förstår knappt var tiden har tagit vägen, men det känns underbart att ha haft så många fina år tillsammans ( vi har varit tillsammans i 15 år). För en stund sedan kom han hem med vackra röda rosor till mig. Puss, my darling!

Idag blir det lite bilder från badrummet på ovanvåningen och det nymålade skåpet. Det är en del småsaker kvar... men det kommer!


Jag älskar det här väggordet!


Här ser ni skåpet jag målade, lite i närbild och sedan hela!



Den här fina klockan att ha om halsen fick jag i födelsedagspresent i maj.



Till höger om denna bild finns duschkabinen.... men den är inte så mycket att se. =)


Igår fick jag mig lite egentid på stan i Växjö och då tittade jag lite på den kvarvarande rean och sedan var jag hos frissan - "Kajsa & co". De är så mysiga och duktiga där! Jag blev väldigt glad när jag på rean på Kapp Ahl fick tag i de sista paret mamelucker för barn i min dotters storlek. Jag betalade endast 45:- för de små underverken! Ibland har man flyt!




Nu ser jag fram emot en skön helg! Nästa vecka får man skärpa upp sig på jobbet ytterligare en nivå då det drar igång lite mer.


Vi ses snart igen!

Kram!

3 kommentarer:

Marina sa...

Så mycket fint hos dig som vanligt. Mycket vackert badrum!

Grattis på bröllopsdagen! Kärleken ska man vara rädd om minsann.

Kram!

Madicken sa...

Tack söta Marina! Kram!

Skogslyckan sa...

Vad kul att hitta till din blogg. Det gjorde jag genom tävlingen vi båda deltar i Sveriges charmigaste hem. Läser att ni också ritat er hem själva, vi verkar ha en del gemensamt! Vårt hus fyllde 5 år den 14 augusti. Fin blogg du har. Grattis på er bröllopsdag, och jag kommer säkert igen!
Kram Pia i Ateljé Skogslyckan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails