måndag 16 maj 2011

Anna Örnbergs nya och Cream!

Hej på er!Idag har barnen och jag varit med kära syster i Åhus och Yngsjö, två härliga sommarsamhällen vid havet. Idag var där dock regnigt och lite kallt, men det gjorde ingenting. Det är alltid lika härligt att få umgås med syrran! =) Vårt första stopp blev vid en inredningsaffär som heter Änglablom och en klädaffär som heter House of Mi. De ligger vägg i vägg med varandra i Åhus och har jättehärliga saker.Bild: House of Mi


I klädaffären hittade jag en underbar klänning från Cream med det roliga namnet Paris Hilton dress. Den är superfin i ljusgråblå färg med spetsar och lite tyll på. Bilden ger den inte riktig rättvisa för den är verkligen fin på.

Förra söndagen var syrran och jag på andra äventyr, då tillsammans med hennes kille. Vi började på Östregård antik och loppis utanför Moheda där det blev några småsaker, sedan åkte vi vidare till underbara Öhrs lantcafé där vi åt lunch och tittade på allt fint. Där finns både lantlig inredning, trädgårdshandel, loppis och café. På eftermiddagen åkte vi in till Växjö och det härliga Teleborgsslott, för att närvara då våra vänner Anna Örnberg och Tommy Durath hade releaseparty på sin senaste bok Inred lantligt på ditt eget sätt. Det är deras 25:te bok i ordningen och deras tredje bok om lantlig stil. En jättehärlig bok där man får mängder med tips på hur man kan fixa och dona fina saker på egen hand.Både denna och de två andra om lantlig stil kan jag varmt rekommendera (sjävlklart de äldre också). Härlig inspiration och jättefina bilder. Det serverades både champagne och 7 sorters kakor på partyt, mums! Tack A och T för en härlig stund i fin miljö! Kvällen avslutades sedan med att min lilla familj + mamma och pappa kom upp till Växjö. Vi åt då på en restaurang för att fira mammas och pappas 45 åriga bröllopsdag! Hjärtligt grattis! Fantastiskt bra gjort, så här långt! =)

Vi hörs snart igen!

Kram!

2 kommentarer:

Susanne sa...

En ny bok att vilja ha...ser väldigt mysig ut..Kram till dig...

Hemma på Landet sa...

Så vacker klänningen är. Kan tänka mig att du passar utmärkt i den.:-) Kram Stina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails