söndag 15 maj 2011

Eurovision song contest 2011

Hej!


Äntligen tillbaka! Maj har rusat på i 180 km/h och jag springer på nästan lika snabbt! =) I farten så har jag helt tappat kontrollen över bloggen, men det ska jag ändra på fr o m idag. Det är mycket som har hänt sedan jag senast rapporterade härifrån. I dag kom t ex. jag och min lilla familj hem från en minisemester i Tyskland, med äventyrsbad i Stralsund. Jättemysigt!
Ikväll har jag, liksom alla år tidigare i mitt liv, suttit bänkad vid tv´n och den årliga schlagerfinalen. Min topp tre inför starten ikväll var Azerbaijan, Ukraina och vår egen Eric Saade och döm om min förvåning när jag för en gåns skull prickade toppen när halva tävlingen var avklarad. En mycket dålig "Italien" dök sedan upp från ingenstans och förstörde lite för mig, men vad gör det när det blev "svenskt" både på första och tredjeplatsen! Vinnarlåten var den bästa ikväll... enligt mig i alla fall! =) Synd att inte Norge fick vara med i finalen i år, den låten var klart bättre än flera av dem som kom med, t ex hemska Moldavien.


Nej, nu är det klart dags för bingen! Återkommer imorgon igen!


Kram från lilla mig!

1 kommentar:

Mandelhjärta sa...

Vilka söta pensèer! :)
Välkommen tillbaka.
Ja, schlagerfinalen var spännande! Tänk att Saade kom på 3dje plats. Duktigt! Det var mycket varierat iår - bra! Men jag tycker som du, att Norge borde få vara med.
Ha en fortsatt fin söndag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails