fredag 25 juni 2010

Glad midsommar!

Hej!

Idag vill jag bara önska er en riktigt härlig och varm midsommarhelg!

Här nere har vädret varit underbart hela dagen och vi har varit iväg och dansat med barnen i en fin Hembygdsgård. Mina föräldrar har också varit med och det har blivit både sill och jordgubbar som sig bör! =O) Imorgon blir det en lugn dag här hemma och på söndag blir det en härlig grillfest här hos oss tillsammans med syster + pojkvän samt två av våra kusiner! Jättemysigt!


Här är vår lilla söta L. idag!

Jag måste ju bara få säga något om förra veckans härliga kungabröllop också! Det går att summera det hela med ordet Underbart! Jag satt bänkad framför teven i princip hela dagen och bara myste. Det är så härligt att de är så kära! Victoria var underbart vacker och hela bröllopet var som en enda stor smällkaramell! De kommer att bli så lyckliga tillsammans! =O)

Kram på er alla!

4 kommentarer:

Marina sa...

Söta lilla L!
Visst var vädret kanon i går! Vi var hemma under dagen men sen åkte vi till vänner som har stuga vid havet. Det var fullmåne och havet låg spegelblankt. SÅ vackert!

Kram!

Sjabbig men chic sa...

Vilken liten söt goding till tjej! Hoppas att ni har en underbar midsommarhelg!

Kram Lisa

Helene sa...

Vilken söt sommartjej! Hoppas att du har en fortsatt härlig helg och att vädret håller i sig! Jag har startat en sommarutlottning hos mig - kika gärna in!
Kram, Helene

Under en vind sa...

Söt liten midsommartjej!!

Hoppas er helg varit toppen! Nu visar ju den svenska sommaren sin bästa sida!

Kramar till dig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails