tisdag 2 mars 2010

Victorianska drömmar del 2


Hejsan!

Idag är det lite ögoninflammation här hemma, så det blir väl att vabba några dagar.
Vilket väder det är! Klarblå himmel och sol! Det har man inte sett på LÄNGE. =o)

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att jag längtade efter att göra vårt sovrum lite victorianskt. Redan samma kväll började jag stöka om här hemma för att få till en så bra känsla som möjligt och lite bättre blev det allt! Jag fick ju ta det jag hade och det räckte ganska långt... det enda som jag längtar efter är ett nytt överkast och kuddar till sängen och en byrå. Just nu är det alldeles för mycket rosentyg i rummet! ;O) På sikt skulle jag också vilja göra rummet ljusare på väggarna... visst är det mysigt och ombonat som vi har det med grågrönt när man ska skapa sovmys... men jag älskar ju ljuset!

Välkommen att titta in en sväng...
Det var kul att ändra lite där hemma!
Kramis!

5 kommentarer:

Hildas Hem sa...

Jätte snyggt!!
Det ser mysigt ut.
Lungt och skönt.

Kram

Marina sa...

Men va du är piffig! Visst är det kul att ändra och snart, snart har turen kommit till vårt sovrum. DÄr ska till en "ny" sänggavel och kanske att vi äntligen köper riktiga sängbord också. Man är ju inte där så mycket, inte vi i alla fall, mne visst kan och vill man ha fint där ändå.

Kram!

Skoogstrollet sa...

Hmm, jag blir lite förvånad över varför vissa sidor stängs bara så där pang bom, bland annat din. På andra försöket hann jag i alla fall läsa färdigt.

Jessica sa...

Håller på att måla trägolvet vitt i sovrummet, längtar tills "bara" piffet återstår:) Ha det gott Jessica

Bibbi sa...

Men du så finurlig du är;) Blev ju jättemysigt. Verkligen fina och inspirerande bilder.Oftast behövs det ju faktiskt inte så mycket för en stor bättring..
Blev väldigt sugen på att själv ta itu med det här hemma... Skulle behövas...

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails