lördag 27 mars 2010

Givet stopp på Konstrundan, Österlen, 2010

Hej alla goa vänner!

Oj, nu har det varit en period med mycket och göra... det märks, om inte annat, här på mina inlägg! Ja, man får väl helt enkelt acceptera att det är så här i perioder!

Våren har nu anlänt på riktigt och med den de flesta vårfåglar! Bofink, Morkulla, Sädesärla, Trana, Rödhake och Stare har vi bl.a hört de senaste dagarna. Underbart!

I landen så sticker det nu också upp lökar! Man kan knappt tro att världen ska grönska om bara några veckor! Jag har planterat om och klippt ner mina pelargoner samt vårstädat lite i trädgården. I dag var jag och handlade lite härliga vårblommor till krukorna, men planteringen kom av sig i alla störtskurar och det åskväder som vi har haft här idag! Det var något helt annat igår när det var 15 grader varmt och vi tog årets första cykelrunda hela familjen.

Om bara några dagar är det påsk! En underbar högtid med glada färger och blommor. Det kommer nog att bli ett och annat inlägg här då kan jag tro! =O) Välkomna tillbaka!


Min syster, Lina Gardelid, vill också hälsa er alla hjärtligt välkomna till hennes konstutställning i påsk! Hon ställer ut i Bollerups konstborg (Skåne), tillsammans med andra konstnärer och hantverkare. Så ska ni ut på "Konstrundan, Österlen" i år så tag en sväng ner till Ystad-, Tomelilla-, Simrishamnstrakten där Bollerups konstborg ligger. Öppettider: Långfredag, Påskafton och Påskdagen 10-18, Annandag påsk 10-16. Vill ni se en tjuvkik från hennes nya alster så gå in på Linas blogg:" Lina på gården "och titta!Ha en fortsatt skön helg!

Kramis!

4 kommentarer:

Mitt Stugliv sa...

Hejhej!

Ja nu närmar det sig med konstrundan och blir det fint väder drar jag ut på mc blir det fulväder mesar jag med bilen.
Kommer att köra neråt och ett besök i Bollerup blir det säkert.

Ha det fint
KramKram
Lotta

NinaH sa...

Hoppas ni hade en härlig dag hos Marie idag? Synd jag inte kunde delta! Men, men....
Javisst är det härligt nu med spirande "piggar" ute i trädgården och roliga vårblommor i krukor att inköpa?!
Hoppas på att få tillfälle att åka en Konstrunde-sväng under påsken & då ska vi också ha Linas utställning i tankarna!;-)

Fruädel sa...

känner igen det där med att ha fullrulle! Samma här, men samtidigt går jag igång på att ha mycket att göra! Vilka underbara alster och vilken drömlokal att ställa ut i! Kram på dig/tess

Millan sa...

Underbart med vår!
Ha det gott
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails