onsdag 3 mars 2010

Stort avslöjande: Ännu en ny bok på gång!I går kom ett mail till mig.... I vår, närmare bestämt den 3 maj, släpps det en ny härlig bok på Bonnierförlagen av Anna Örnberg:

"Loppisfynd, arvegods, zink, rost, lite skavt och skevt med charmig patina … Shabby chic kallas den ljusa, lantliga inredningsstil som innehåller allt detta och passar lika bra i svenska hem som på den franska landsbygden.

I denna fantastiska bok finns en massa inspirerande bilder och roliga idéer, för såväl sommar som vinter, ute som inne. Även trädgårdens gröna rum kan inredas i shabby chic stil! Men framför allt innehåller boken handfasta tips och beskrivningar till hur du fixar de finaste detaljerna, skapar stilen och fångar stämningen. Anna Örnberg har rätta känslan för hur du ska göra det lantligt och mysigt hemma, hela året om!"

Releasedatum är alltså den 3 maj! Håll ögonen öppna och missa inte denna lilla skatt! Detta är Anna Örnbergs andra bok om den här stilen. Du har väl inte missat den första? Inred och dekorera ljust och lantligt.

Kramis Victoria

5 kommentarer:

Therese sa...

Åh va spännande bläddrar helvilt i den första här hemma nu vill jag ju bara ha denna nya med så spännande. Kul att så många fina böcker släpps nu. Lova att hojta till när den andra boken släpps. Önskar dig en fin vecka Kram//Therese

Under en vind sa...

Spännnade att det kommer en uppföljare av ettan som man förstått blivit mycket poppis runtom i vårt avlånga land.

Hoppas att allt är bra med dig!

Kram kram!

Hildas Hem sa...

Va kul!!! Den första är ju kanon, så en uppföljare känns spännande. Ser jag fram emot.

Många kramar

Emma sa...

**Ja det blir ett måste**

NinaH sa...

Trevligt! Något att se fram emot!;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails