lördag 22 augusti 2009

Krysstaket

Hejsan!

Idag har det varit loppisrundor och måleri! Loppisarna gav inte så mycket den här gången men det kommer en till imorgon! =O) Däremot tänkte jag visa er en liten glimt på hur fin verandan där fram håller på att bli. I veckan som gick har här varit snickare som snickrat oss fina krysstaket och idag har jag grundat det ena. Här kommer lite bilder från verandan:

Visst blir det vackert??? Nu är det bara den ena vindskenan kvar och så lite mer färg på kryssen så är den färdig! Vi har också byggt krysstaket vid groventrén, men det visar jag när det är färdigmålat!

Sedan har maken satt stängsel för hästarna runt vår trädgård så nu har vi hästarna nästan inpå huset! Det är verkligen jättemysigt att se dem utanför fönstren. Det är en dröm jag har haft sedan jag var liten! =O)


Kram!

8 kommentarer:

Maries Pysselblogg sa...

Det ser verkligen idylliskt ut!
Jag gillar också Madicken böckerna och miljöerna i filmerna ;)

Marina sa...

Mycket fint blev det med kryssen.
Så avslappnande att se hästarna sådär. Vi har kor och får i närheten och ajg stå och titta på dem ganska länge för de tär så lugnande. De tuggar på liksom!

Kram!

NinaH sa...

Så fin verandan blev!!
Och så härligt med hästarna vid huset! Vi hade det när E-K var liten. Det var ljuvligt se dem nära & härligt höra hovarnas "kvällstrav" nära också!;-)
Stort (... men försenat!) grattis också till er 9-åriga bröllopsdag! Har tyvärr haft så lite tid för blogbesök på sistone! Men njuter nu när jag har möjlighet blog-surfa & kikar gärna tillbaka en bit/per blog!
Synd att vi ser ut att missa varandra i helgen! Bättre lycka inför nästa träff... hoppas jag!;-)

Millan sa...

Blev jättefint med staketen. Vilken idyll med hästarna inpå knuten.

Ha det gott!

Malin sa...

Vad fin verandan blev. :)

mylovelygrandma sa...

Hejsan!
Så roligt att hitta dig! lägger till dig så att jag kan följa nya inlägg! Jag gillar med madicken.. haha.. var en liten madicken när jag var liten :P
Ha en fin dag!
Josefin

Hemma på Landet sa...

Så underbart fint det blir.:-) Kram

Mittljuvaskafferi sa...

Vad fint det blev! Mysigt med hästarna och bokskogen intill!
Kram på dig! Birgitta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails