torsdag 23 februari 2012

En dag med glädjetårar

Hej på er!

Tänk, vad förbluffad man kan bli över sina egna känslor ibland! Självklart har jag i 9 månader gått och glatt mig åt det lilla kungabarn som skulle komma till vår jord, men väldigt förvånad blev jag över att jag storbölade när prins Daniel sa att de fått en flicka! Och det räckte inte med att jag bölade en gång, nej VARJE gång de sände klippet där han berättar om det här så började jag gråta! =) Men å andra sidan så är det väl egentligen inte speciellt konstigt då jag är en sådan som lipar så fort det är lite vacker filmmusik... i en film eller liknande, men idag behövdes det verkligen inte en enda ton, det kom ändå! =)

Det går mycket bra med mitt tränande och mitt dietande... men desto sämre går det ju för den här bloggen! Jag kommer inte att ge upp, nej då inte alls... men jag anar att ni ibland blir lite trötta på mig. Men om ni då vill se något annat så länge så kan jag rekommendera min fina vän C´s blogg som hon nyligen startat upp igen. Den heter Skrot och fägring och där visar C. en mängd fina inredningsbilder samt hur man pysslar själv. 

Den här fina rosen har hon gjort t ex och på bloggen visar hon hur.C, tar tillvara på nästan allt och en fantastisk ordning har hon också! 
Hon får gärna lära mig ett och annat!


Ha en underbar fredag kära vänner!
Kramis!

2 kommentarer:

Carina sa...

Tack söta du för de smickrande orden.
Kul att man kan dela inspiration med varandra.
Hoppas vi träffas nån gång i år.
Kramar i massor
Carina

No34 sa...

Vi väntar så gärna på dina inlägg!!
Kan ju även titta in hos din väninna oxå! Kram Kate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails