måndag 5 december 2011

Födelsedag i familjenHej hopp!

Idag har det faktiskt kommit lite snö här nere hos oss! Inte mycket... men ett litet tunnt puder ligger här så fint, så fint! Lite värre är det ute på vägarna har jag hört... maken är på väg hem från jobbet och slirar runt ordentligt.... hoppas att han snart är hemma!

Idag har vi en liten pojk här hemma som fyller år! Det är vår goa lilla Johannes som redan fyller sex år! Igår hade vi familjerna på kalas och det blev förstås en hel massa fina presenter. Idag har jag varit ledig med barnen och därför fått bygga lego och spela spel för nästan hela slanten! Det är verkligen urmysigt när man verkligen tar sig tid att göra sådana saker. Igår var det också julskyltning i vår lilla by. Vi var där nere en stund men höll helt på att blåsa och regna bort... men vi övervarade såklart det enorma godisregnet där det slängs ut massor av chips och godis uppifrån två stora brandbilar! Mycket uppskattat av barnen (och de vuxna märkte jag) =)

Nej, nu får det bli kvällsmat och lite eld i brasan!

Kram på er!

3 kommentarer:

Känslan av... sa...

Vad mysigt ni har pyntat, får grym julstämning bara av att titta på dina bilder :)
Stor grattiskram till lillkillen och kram till er andra också förstås!

Karin - Mina Rum sa...

Godisregn är alltid spännande och i kombination med brandbil är det ju nästan oslagbart!

Grattis till sexåringen.
Kram!

Lina Gardelid sa...

Åh gumman! Tack för i söndags! Allt gick ju fint tyckte jag! :) mysigt att du tog dig tid att leka lite extra med barnen. Uppskattat kan jag tänka! :)
Nu är stora delen av barnens julklappar köpta.. ;) jag tror de kommer att gilla dem! :)

Kram och puss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails