tisdag 20 september 2011

En ny vän!

Hej!

Visst är den här internet-världen helt fantastisk med sina möjligheter! Visserligen finns det en stor mängd skräp här på nätet också, men om man är förståndig så erbjuder internet stora tillgångar. Efter snart fyra år i bloggvärlden så har jag flera gånger fått lära känna människor som jag säkert inte skulle ha träffat annars. Människor som ofta är väldigt lika mig själv i livsstil, smak av inredning, intressen osv.

Idag har varit en sådan dag när man för första gången träffar en människa från internet "in real life" och det första som händer är att man kramar om varandra som om man hade känt varandra länge. Man bara "vet" att man är lika och hör ihop på något sätt.

Allt började för ca. ett år sedan när jag satt och letade gamla möbler på "Blocket". Rätt som det var så föll mina ögon på något härligt vitt möblemang och jag blev så klart genast intresserad och började leta efter den ort där möblemanget fanns. Gissa om jag blev förvånad när jag insåg att orten låg väldigt nära där jag själv bor! I annonsen fanns dessutom en hemside-adress och den surfade jag så klart genast in på. Ännu mer förvånad blev jag över hur fin hemsidan var och så mycket fina möbler där fanns till salu. Jag kontaktade tjejen som ägde hemsidan och vi pratade om att träffas. Tyvärr blev det inte av förrän idag, men vilket härligt möte! I tre timmar pratade vi om ditt och datt... och visst var vi väldigt lika, precis som jag anade! =)Den här fina lådan med alla äpplen i fick jag av M. Härligt och höstigt!


Här är två av de möbler som M. säljer på sin hemsida. Klicka här för att komma dit! Hon håller just nu på att sälja ett fint hus som hon har renoverat under några år. Är ni intresserad av att bosätta er i området kring nordöstra Skåne så kan ni titta på hennes hemsida för mer information.


Tack söta M. för den mysiga stunden här hemma. Välkommen igen!
Ja, det är verkligen roligt med nya bekantskaper. Jag hade önskat att jag kunde få träffa er alla! Hör av er om ni har vägarna förbi!


Nej, nu ska jag gå och elda i kakelugnen! =)


Kramis!

3 kommentarer:

Lina Gardelid sa...

Nääääää vad LUSTIGT!! Hennes hus har jag suttit och tittat på på hemnet. Många gånger!! Sa till och med till din man i söndags att jag tyckte det var fint!! Och billigt!! :)

Usch vad världen är liten ibland!!!

Puss!!!!

Karin - Mina Rum sa...

Vad spännande! Där ser man att nätet inte enbart är asocialt.

Kram!

Synnøve. sa...

Det är så kul att lära känna någon på det där viset. Har mött en del jag lärt känna via bloggarna och det är helt otroligt vad det mesta klaffar.

Hoppas ni kommer fortsätta ha kontakt nu.
Kramar från nabolandet och en Synnöve som ska hoppe i loppekassa nu.
kram.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails