tisdag 30 augusti 2011

Nya vänner!

Hej!

I helgen har syrran och jag varit på en jättemysig och inspirerande tjejhelg på Öland. Det blev många härliga möten och glada skratt tillsammans med god mat, loppis och shopping. Vi sålde även saker på den öppna loppisen i Borgholm i lördags... det var sååå kul! Underbart väder och mycket folk! För pengarna efter loppisen köpte vi sedan mat till kvällen samt trisslotter för resten!! Men tror ni att det blev någon vinst i slutändan fastän lotterna var många??? Nej, icke sa nicke... men pengarna för lotterna går väl till någon typ av välgörenhet får vi hoppas! =)

På den här tjejträffen fanns det bara en massa goa och kreativa människor. Två av dem var en mamma och en dotter som nu har hamnat bland mina idoler! Dottern heter Danielle och har den härliga bakbloggen Heavenly cupcake och mamman heter Carina och har bloggen Trädgårdsdrömmar. Carina har också ett öga för allt vackert så förutom sin underbara och prisbelönta trädgård så har hon fantastiskt fint och lantligt hem som inspirerar mig mycket.



Här är två bilder från Carinas hem




Nu sitter jag och är lite avundsjuk på alla som åker till Formex... men jag vet att jag åker igen i januari. Jag kan ju inte heller vara iväg två helger i rad från min underbara familj!

Imorgon ska jag äntligen på höstens Pomp de lux-visning! Pomp de lux är ett klädmärke från Danmark och har de mest ljuvliga barnkläder! Jag kommer att bli sååå fattig! De har de finaste barnkläder som jag någonsin har sett!

Kram på er alla!

3 kommentarer:

mamma-vera sa...

Hej igen =) vilka underbara bilder du harfrån carinas hem i inlägget.

Jag tror jag har sådan otur att den tvättställs kommoden ni köpte 2007 inte finns kvar. Hittar den inte på IKEAS hemsida iaf. Kommer du ihåg vad den heter? Kanske kan hitta den på blocket.

Jag lägger till dig på bloglovin så jag kan följa din fina blog lättare =) Ha en underbar dag

Trädgårdsdrömmar sa...

Hej sötaste!!!

Jag tyckte jag såg något bekant!!! Så smickrad jag blev!!! Tack!!
Är nu hemkommen från mässan..oj oj. MY GOOOD... Det värsta är att man vill göra om allt och slänga ut det mesta man har hemma. Stackars maken.... Jag blir som galen av inspiration...inte alltid bra. Vi köpte in mycket fint till butiken...ni måste komma och titta sen. KRAMAR i massor
Carina

Anonym sa...

Vilket vackert hus ni har Vicke! Hoppas vi ses snart. Kram från Fia!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails