tisdag 20 april 2010

Sovrum och nyinköp (igen)

Hej mina goa vänner!

Nu blev det långt mellan gångerna igen, men här kommer i alla fall ett nytt inlägg. =)

Ohhh, vilken hjälp jag har fått av min kära mor de här två senaste dagarna! Hon har tagit hand om barnen, lagat mat och strukit kläder medan jag har röjt och röjt! Det behövdes verkligen efter den här vintern när man nästan har bott som i ide här i huset. Vilken lättnad! Nästan som man flyger... ;O) Tack mamma!

Men just som man tänker att vintern äntligen är slut så kommer det mer snö!!!!! Jag blir tokig! Utanför ligger det nästan två centimeter snö och vi bor ändå i norra Skåne!!!! Ja, ja den blir ju i alla fall inte långvarig! ;O)

Usch! Igår hade vår son, fyra år, verkligen änglavakt... han var i köket själv på kvällen och skulle leta efter lite ritpapper som brukar ligga i vår köksö. Jag vet inte hur han bar sig åt, men rätt som det var så hördes det ett rejält oljud och vi rusade ut i köket. Där stod lille J och grät uppträngd mot diskbänken... hela köksön har fallit mot honom men lådorna tog emot så att den inte tippade över helt utan stod lutad in mot honom utan att nudda honom!!! Troligtvis hade han dragit ut samtliga lådor och ev. klättrat upp på en av dem för att se i de översta lådorna... och ön är inte fastförankrad i golvet då det är värmeslingor där! Gissa om vi hade en stor klump i magen innan vi fick ut pojken ur röran och kunde resa upp ön igen. Tack gode Gud för beskyddet! Det får bli mottygder i ön så fort det bara går! Puh!

I tisdags var jag i Ullared och hittade som vanligt lite godbitar, bland annat ett par gardiner som ni får se i ett annat inlägg. Här följer några nyheter:


Det lila överkastet köpte jag för 299:- på Gekås! Jag tycker det blev fint på sängen!


Här är en detalj från sovrummet... en lång ranka som jag bundit ihop till en härlig krans!Den här söta lampan med skärm har jag också köpt på Gekås i Ullared!I helgen var jag på lite loppis och då fyndade jag den här silverljusstaken för 20:-!!! och det fina tårtfatet, också i silver, för 79:-

Ett annat fint tårtfat hittade jag i butiken Di Moda i Växjö! Det är det här i glas! Nu har jag helt plötsligt två tårtfat...jag som nyss inte hade något! ;O)Jag måste också visa vad min goe make ordnade med härom dagen! Vi skulle ha gäster på kvällen och vi gick runt på Ikea på dagen... D. letade förbrilt efter nya dessertskålar, men hittade inga... då kom han gåendes med fyra syltburkar istället! -Va? Ska du göra sylt?, sa jag. -Nej, jag tänkte lägga efterrätten i dem, sa han då.... och så här mysigt blev det! Visst är han påhittig min man???


Hoppas att ni alla har det bra och ni inte är drabbade av vulkanaskan...
Kram Victoria

8 kommentarer:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Åhh vilka fynd du gjort!! Lampan, vill haa den *hihi*! :) Ha en fin dag Kram <3 Izabell

Synnøve. sa...

Satt med hjärtat i halsgropen när jag läste om köksön. Tur han hade den lille killen. men ibland vakar skyddsänglarna över sina vänner ska jag säga.
Tror du han gör om det där?

Härligt erat sovrum är. Måste nog göra en makeover i vårt.

Snön låg här med i morse så du behöver inte känna dig ensam hihi,

Vilken smart make du har. Så härligt att servera eftertätt i syltburkar. Så kul. gör det något man jag norpar den idenm hihi.

Nu ska jag däremot ha en skvätt kaffe.
Det är dags för det känns det som.
Sköt om dig.
Kramen Synnöve.

Marina sa...

Så mycket fint du visar!

Stackars J, han måste ha blivit jäterädd och ni också för den delen. Ibland har man tur.

Kram!

Susanne sa...

Hej..Ni måste haft en stor ängel i ert hus tack o lov att han klarade sig oskadd!
Det var ju en underbar idé din man fick..kram Susanne

Karin - Mina Rum sa...

Fy sjutton, vad läskigt med köksö-raset! Tur att det gick bra i alla fall.
Mycket fint hade du hittat. Igen! Tårtfatet i silver var verkligen kanonsnyggt.
Ha en lugn och fin helg. Kram!

NinaH sa...

Åh! Så´n tur det gick väl för sonen!!!
Påhittig man du har också!;-) Så fint med burkarna!
Och du vilka fina fynd du gjort i Ullared!;-) Blev så fint i sovrummet!

A House With A View sa...

Superfint i sovrummet! Blev jättefint med överkastet!
Hälsningar aka

NinaH sa...

PS Jag har något till dig på min blog!;-)....DS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails