söndag 11 april 2010

Lite från köket

Hejsan!

Idag bjuder jag på några bilder från vårt kök! Men det blir tyvärr bara halva den här gången för själva köksdelen är full av disk! ;O)

Här är tallrikshyllan och den härliga avlastningsbänken. Ifall ni skulle vilja snickra någon av dem så finns de beskrivna i boken "Inred ljust och lantligt" av Anna Örnberg.


Ett litet stileben.


Vår glasade del med matbordet. Tillfälligt står strykbrädan där, men snart blir det bättre plats för den där den ska vara, i tvättrummet! ;O)

I fönstren brukar det alltid finnas många Mårbackapelargoner... men just nu är de flesta på tillväxt efter en omplantering och en nerklippning. I köket finns det i alla fall en som sprider mycket vårglädje!

Där ute försöker jag att plantera lite på helgen! Den här gången blev det en hink med underbart söta penséer i. Jag älskar de här lila och blåa som ser ut som violer!

Ha en härlig vecka tills vi ses här näst! På tisdag åker jag en sväng till Ullared! Då får vi se om det finns några lantliga små läckerbitar där!

Kramis!

15 kommentarer:

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Tack, vad gulligt att svara, nu ska jag nog hitta till Änglabacken :)

Himmel vilken vacker matplats ni har!!

Känner igen den fina avlastningsbänken från boken, funderar på att få den tillverkad till mitt kök om någon vill ställa upp här hemma dvs ;)

Kram kram

Hildas Hem & Trädgård sa...

Vilka fina bilder du bjuder på!! Har så smått funderat på att bygga avlastningsbordet, eller jag menar att jag ska be pappa...
Snyggt är det hur som helst.

Er matplats är superfin!!
Kramar

Susanne sa...

Hej.vilket härligt kök..Och massa andra vackra bilder att njuta av..Kram Susanne

Karin - Mina Rum sa...

Vilket underbart kök du har. Så stort och ljust.
Ha en fin vecka. Kram!

Hem och Harmoni Marie sa...

Så fina köksbilder! Härligt ljust o fint!

Åh, Ullared... nu blir jag sugen på en tripp jag med. Kanske så se om jag kan ta en dag ledigt snart och åka söderut... :)

Ha en fin vecka, kram Marie

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Vilka fina bilder du bjuder på! Kram <3

Malin sa...

så skir och fin blogg du har med så vackra bilder. Och jätte fina saker har du. tänkte passa på och tipsa dig om min tävling på min blogg, välkommen att delta, fina priser från Sia står på spel

Kram Malin

Fruädel sa...

Men så fint!!! Har inte hunnit plantera något ute ännu men vill sätta något vid garaget nu när det är klart! Hur jag hinner?! Hahaha, tycker själv att jag bara hinner med hälften av allt jag tänkt jämt, så hjälper det ju inte att man är vimsig heller! Men vi har ett bra teamwork jag och mannen och vi är oftast glada och pigga så det hjälper väl :-) men jag tycker ofta att andra hunnit väldigt mycket så du är kanske lite blind för allt du uträttar skulle jag tro! Kram på dig fina du!/ Tess

Marina sa...

Söta penséer!

Ditt fina kök har jag ju suttit i "live".

Kram!

Hem och Lycka sa...

Å så fint du har det! Ha en fin shoppingtur!

kram Mia

Skogsdoft & havsbris sa...

Åh vilka underbara bilder! Där vill man säkert sitta länge, länge och njuta av god mat och vacker inredning. Det är så fint med den glasade delen, en sån skulle jag också vilja ha!
Jag tyckte jag kände igen avlastningsbordet... Och det borde jag ju göra också, eftersom jag själv har boken! Ska ha min man att göra en sån fin bänk till mig med, den är helt ljuvlig!
Du har en award som väntar på dig inne hos mig! :) Ha det så bra och vårkramar från lilla mig! :)

Tulipa sa...

Hej!
Var ni förbi oss igår!!! Vi stänger halv sex, men oftast är min mamma inte därifrån förrän hon är minst 18...Igår hade hon bråttom dock för det var auktion, jag hade åkt i förväg...

Orkade ni köra förbi vårt på hemvägen från Ullared (!), man brukar vara rätt så trött efter det stället...*ler*...

Guud vilket fint kök ni har...rena rama lantdrömmen!

Önskade att jag hade plats till ett avlastningsbord av den typen i vårt kök, men det är för litet!! Tyvärr...

Ja, men vi ses kanske en annan gång!!!

Kraam Mariette

Villa Solberga sa...

vilket jättefint och härligt kök ni har! Tallrikshyllan skulle jag kunna tänka mig, får fundera hur vi (läs min sambo =) ska få tid att bygga det mitt i all annan renovering!

kram Jenny

Anneli sa...

Hejsan.

Vilket underbart kök du har, så fint! Riktigt trevligt och mysigt.

Läste att du ska till Ullared, där var jag i fredags och hittade mycket fint.

Hoppas du hittar det du söker.
Ha en fin resa,
önskar Anneli.

NinaH sa...

Ert vackra kök kan man aldrig se för mycket av!;-)
Fint du arrangerat i kruka också!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails