lördag 25 juli 2009

Kantarelldröm

Hejsan!

Måste bara visa er lite av skogens underbara skatter! Igår var vi ute på en kantarellrunda och hittade faktiskt lite grand. På kvällen blev det sedan smörstekta kantareller på mackan! Mums!!!
Kramis!


6 kommentarer:

Marina sa...

Gott! Jag är inte bra på att leta svamp men äter gärna om någon delar med sig. Kram!

Susanne sa...

Hej..Skogens guld..Finns det nått godare än just en sån smörgås..Lyx på högsta nivå..Kram

NinaH sa...

Mmmmmmmm! Sicken lycka!

Malin sa...

Hej!
Jag är ofta inne på din blogg och kikar,inspireras och njuter. Jag och min sambo håller på att bygga hus och just nu är mitt stora dilemma beslyning på toalett och i badrum. Vi vill ha en "gamla känslan" och vill därför inte sätta in spotlights. Hur har du löst det i ert hus? Kan inte hitta några bilder från ert badrum och tänkte att då får jag fråga helt enkelt. :) Mvh Malin

Malin sa...

Gokväll!

Det är riktigt svårt med belysningen.. *suck* Helst skulle jag strunta i lampor överhuvudtaget och bara ha levande ljus. :) Min mailadress är: malinolipton@hotmail.com - hade varit jättekul om du ville skicka över ett par bilder.
Appropå möbelletandet så har jag precis ringt hem ett stort och fint skåp som ska placeras i vardagsrummet. Lite färg och det kommer bli toppen! :) Ska kika in på Ilva. Tack för tipset.

Kram!

Millan sa...

Åhh det är så gott med stekta kantareller jag njuter av det de få gånger jag äter det för jag är inte född med svampögon som somliga andra.
Däremot plockade jag blåbär härom dagen och de ska bli mumsiga muffins idag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails