söndag 6 januari 2008

Måste hålla vad jag har lovat...

Ja, jag har ju lovat en uppdaterad bild på vårt kök från glasverandan sett. Det är ett Ikeakök med Lidingöluckor. Köket är inte färdigt än som ni kanske ser då det ska vara fler dekorlister, spotlights över fönstret m.m. Micron och andra maskiner ska stå i skafferiet sedan när det är klart.Jag har också lovat bilder från vårt vardagsrum. Här får ni en bild så länge. Sofforna är bättre begagnade, men det är skönt när man har småbarn som kletar överallt. I hörnet, där granen står, ska det sedan in en gammal järnkamin.

KRAM!

13 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, så fint kjøkken dere har :-)
Ønsker deg en fin mandag.

Marina sa...

SÅ fint kök! Vi har likadana luckor. Gjorde nytt i höstas och vi är jättenöjda. Kolla gärna under kök på min blogg så ser du hur vi kombinerade. På prästbostället har jag faktiskt aldrig varit. Jag har bara 10 km dit ca och kör där förbi då och då emn jag har aldrig kört inom. Det får jag nog göra en dag. Ha det så bra och grattis till internet förresten.

Marina sa...

Hej igen! Jag måste säga att jag känner mig smickrad över att bli tillfrågad om att hjälpa dig med trädgårdsplanering. Självklart hjälper jag till om du har funderingar, problem eller frågor.Bara hör av dig!

Lotta sa...

Åh vad fint kök ni har! Precis sånt jag skulle vilja ha! Men en annan får dras med körbärsfärgade luckor och terracottakakel, det var den stilen jag hade för 6 år sedan när vi valde kök!

Ha en härlig vecka!
Kram
Lotta

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Stina sa...

Hej gullegumman min!
Vad glad jag blev när jag såg att du är i gång igen.
Helt otroligt fint ni har det.
Du måste krama lille gubben från mig.
Puss Stina- Hemma på Landet

Viktoria sa...

Jättefint kök...ett sådant skulle jag gärna vilja ha!

Fridhemspinglan sa...

Välkommen tillbaka!
Ditt hem ser inbjudande juligt ut.

Ingela :)

Fridhemspinglan sa...

Välkommen tillbaka!
Ditt hem ser inbjudande juligt ut.

Ingela :)

Under en vind sa...

Så underbart kök!!!! Vi valde mellan vårt Duvbo och Lidingö faktiskt! Samma barstolar har vi med vid vår ö, som målats vita på egen hand! Dina klippbok/inspirationspärm känenr jag också till, när jag kommer dragades med min ser sambon allt lätt skrämd ut...fniss....
Jag länkar till dig, din sida är sååå fin!
vill du hitta in till mig får du maila till underenvind@telia.com, skriv ditt bloggnamn så jag vet att det är du! Kramis!

Villa elva-kulla sa...

Oj vilket underbart hem. Vad roligt att se hur du har pyntat i fönsterna i matdelen, har själv en liknande utbyggnad med inte mindre än sex fönster en altandörr. Om det är ok länkar jag gärna till dig. Är på upptäcksfärd i bloggvärden och hamnade här...
Ha de gott.
/ Jennie

ynni sa...

Åh vilket fint kök ni har!
Vi verkar ha samma planlösning...*ler*

Trevlig Helg!

Millas hem sa...

Hej Igen!
Var bara tvungen att kommentera ditt kök oxå,, KANONFINT!!!
Camilla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails