tisdag 22 maj 2007

Välkommen till Madickens värld!


Hej och välkomna hem till mig!Än så länge är mitt hem inte riktigt klart, men snart är det dags för den stora flytten. Vi bygger ett rött hus med vita knutar på landet och det kommer snart att fyllas med lant-romantisk, shabby-chic stil. Så ni som delar denna passion med mig = romantisk inredning, är varmt välkomna att hänga här precis hur mycket ni vill. Hade det varit smakdator så hade jag ständigt bjudit på kanelbullar och kaffe i syrénbersån. Men den dagen ni har vägarna förbi nordöstra Skåne så tveka inte, utan kom gärna förbi. :o)

4 kommentarer:

Signe sa...

Wow, vilket fint hus! Vilken härlig blogg du har!..gillar verkligen namnet på bloggen!..jag älskar att se Madicken..husen med inredning, omgivningarna och kläderna är så vackra så jag sitter och tittar på allt! :)

Madicken sa...

Jag älskar också Madickenfilmerna. Jag växte upp med en lillasyster och ofta lekte vi att vi var Madicken och Lisabet. Jag har drömt om ett hus som Junibacken sedan jag var liten och nu äntligen kan det bli dags för något liknande :O)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jättefint!!

Anonym sa...

Hej!
Jag är i akut behov av att hitta en fin trappa i vitt till ett gammalt hus från 1870-talet. Jag är ute efter Madicken-känsla och fick fram din sida när jag sökte på Madicken hus! Hoppas det finns någon som har en bild på Madickens trappa eller någon liknande.

Nina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails