fredag 1 oktober 2010

Det är inte bara svampar som poppar upp ur jorden...

Hej vänner!

Sitter här och har en liten stund på mig att lägga upp ett nytt inlägg, innan det är dags att åka hem och mysa hos en mycket trevlig familj!

Idag har jag mest kört bil tycker jag: En timme upp till ett jobb, vara där i en drygt en timma och så en timme hem igen! Hi hi, så kan det vara ibland!

Igår var jag, som jag skrev i förra inlägget, i Osby hos Anna på Present och Dekor! Hon öppnade sin lilla fina butik i förra veckan och jag var ju bara tvungen att dit och botanisera samt prata lite strunt! Men när jag väl kom dit så blev planerna lite ändrade och vi drog tillsammans iväg till hennes svägerskas butik Annorlunda rum för att prova kläder! Ja, jag har ju glömt att berätta för er att jag för första gången i mitt liv ska gå modell i en lokal modevisning... spännande! (Jag ska gå för båda butikerna) Det brukar vara fullknökat med folk på den modevisningen varje år! Det som jag är så glad för är att jag får gå i kläder som jag älskar att ha på mig... tunikor och lager på lager. Kläderna kommer bl a från Melmelli, smycken från Diddi och träskor från Calou ;O) När jag representerar Annas butik så blir det också lite "teater", då vi ska visa upp paraplyer från Lisbeth Dahl, förkläden från Green gate m.m. Kul!!!!

Här kommer några bilder från hennes söta lilla butik:


Annas butik är en av tre butiker som har startat den senaste veckan! Det är alltså inte bara svampar som poppar upp lite här och där nu för tiden! ;O) I Kristianstad har det öppnat två lantliga butiker mitt i centrum och en ny Di moda-butik där man också hittar en och annan gosak. Den ena av de två nya butikerna heter Lyckliga Hildur och där var jag en sväng i förra veckan! Ni kommer framöver att få se bilder därifrån också! Det är Lotta, med bloggen Mitt stugliv som äger den tillsammans med sin dotter.
Ha nu en riktigt skön fredagkväll!
Jättekram!

2 kommentarer:

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Wow, vilken mysig butik... Nu vill jag åka till Sverige o besöka alla fina lantliga affärer :-)

Kram från Australien♥

Sjabbig men chic sa...

Åh, vilken fin butik! Och vad jättekul med modellandet. Det kommer såklart att gå galant!

Kram Lisa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails