torsdag 1 juli 2010

Vita gåvor - presenten

Hejsan!
Idag kom den, Vita Gåvor-presenten som jag har väntat på ett litet tag! Det hade skett ett litet missförstånd hos den som skulle skicka, men det ordnade sig på bästa sätt och jag fick en jättefin gåva! Det var vackra små stämplar + dyna som är perfekta att dekorera med, samt ett klistermärkesark, silverpenna och kuvert+kort. Tusen tack! Det kommer jag att ha glädje av!=O)

Solen kom av sig igår och i förmiddags, men nu är den tillbaka igen, skönt! Dikena här hemma är fulla av smultron och vi njuter i fulla drag. Idag är det den femte dagen som jag cyklar en lång runda på morgonen, det är verkligen en härlig träning. Ibland har jag lillan där bak. =O) Mamma, jag och syrran har kommit överens om att vi ska ha gått ner vardera 6 kg till den 1 september. Jag är verkligen taggad!

Usch, nu för en stund sedan så kom det en huggorm ringlandes över vår grusplan, rakt mot lilla L. Gissa hur snabb hennes mamma var (alltså jag) för att få bort henne därifrån! Puh! Det gick vägen, men det är inte kul att ha huggormar där barnen leker!

Hoppas att ni mår bra!

Kramis!

3 kommentarer:

Mittljuvaskafferi sa...

Hejsan vännen! Vad duktig du är........ Jag skulle behöva gå ner lika mycket känner jag på kläderna;)
Det är faktiskt så att jag också blev sporrad till det.

Usch för ormar.....
Förstår att du var snabb...
Ha en bra dag!
Kram Birgitta

Millan sa...

Vad duktig du är som cyklar varje morgon man får så mycket mer energi när man gör sånt.
Ha det bäst!
Kram

Elli sa...

Kikar in ! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails