lördag 31 juli 2010

Tallrikshylla och lite småprojekt

Halloj!
Idag har sonen varit med sin farmor och farfar på Tivoli i Köpenhamn! Det var verkligen lyckat! Lilla L som är, åtminstone ett år, för ung ännu fick vara hemma hos mig när jag pysslade. Först gav jag mig i kast med att spraymåla en stor ram som jag har haft liggande ett tag. Den är från "hemförsäljningsföretaget" Perfect Home. När jag köpte den så var den svart och nu är den lite shabbyvit. ;O) Ni ser den längre ner i inlägget. Efter det tog jag tag i ett annat projekt som har varit liggande sedan jag var på Öland och fyndade texten "Hem ljuva hem" som en schablon. Jag satte texten ovanför dörren i hallen in till köket och det blev verkligen jättefint där!


Härom dagen var jag på lite loppis och fyndade två fina tallrikar med ljusröd dekor. De gjorde sig verkligen i tallrikshyllan tillsammans med min underbara vita tallrik från en annan loppis och de gamla vanliga tallrikarna.Den här härliga burken hittade jag i förrådet när jag rensade lite härom dagen! Visst är den fin?!
Så här blev ramen med fotografierna i! Fotona föreställer våra två barn i olika åldrar + mig som gravid i mitten. Fotografierna är tagna med ett års mellanrum av den superduktiga fotogafen Emelie på MLI-foto i Växjö.

Så här fint blev det med texten ovanför köksdörren! Jag blev så nöjd sååå! =O)

Imorgon bär det av på loppisresa med några väninnor! Jag längtar....

Kramis!

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hej,,så mycket fint du visar idag..Burken var så härlig ! Jag som älskar burkar..Kikade in på
Perfect Home..Vilka fina saker,,bra tips:)
Åh kan du stoppa ner mig i fickan på din Loppis tur ;)
Lycka till med fyndandet,Kram Susanne

Zara sa...

Fint du har det!! :) älskar din matplats! Fönstrena är ljuvliga.. I dag är vi on the road, får se om det finns några loppisar öppna längst med vägen :)
Kram

Karin - Mina Rum sa...

Hoppas att du hittar något fint på loppisarna idag. Dina fynd du visar upp här idag är jättefina. Tallriken med röda blad är så snygg.
Kram!

Mittljuvaskafferi sa...

Tack för en jätte rolig loppis runda. Och massa fynd gjorde vi också=0)
Det blev jättefint med schablonen. Nu blir det för gubben att bygga en tallrikshylla för fynden idag=0)
Kram på dig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails