torsdag 5 mars 2009

Vita gåvor-09, köksswapen!

Då vill jag gärna visa er vad jag fick av min hemlige vän i vårens swap som handlade om kök! För er som undrar vad det handlar om så är jag med i något som heter Vita gåvor! Det går ut på att man ska ge och få en gåva 4 gånger om året. Varje omgång får man reda på en bloggerska i gänget som man ska köpa gåvan till. Då gäller det att leka detektiv på hennes blogg och försöka klura ut vad det är för stil och smak hon har och sedan gå och köpa en gåva till henne för en viss summa. Någon annan eller som det blev den här gången = samma person, ska då köpa något till mig. I går kom paketet och det var något som passade mig PRECIS där i! Tusen tack Linnea-Maria!!!!! Titta så fina....

Det var precis vad jag hade önskat mig en längre tid... hur kunde du veta det? ;O)Tackeli tack! Kramis!Jag har också, för ett litet tag sedan, fått en ny utmärkelse av underbara Susanne med bloggen Mitt liv i fare. Jag blev verkligen såååå glad! Ska se sedan vem som ska få den vidare av mig!

Idag ska det sedan ordnas och donas inför helgens dubbelfödelsedag och barnvälsignelsen här hemma... så det blir full rulle i några dagar! Vi hörs!

Kramis!

11 kommentarer:

Lotta sa...

Härliga muggar.Muggen gör mycket för att kaffet eller teet ska smaka gott. Ha en fin eftermiddag.Kramis Lotta

Marina sa...

Så jättefina muggar! Lyckos dig!
Då har du fullt upp förstår jag med kalasande o allt. Hoppas hon mår hyffsat bra, lilla L.
Kram!

Susanne sa...

Låter spännande och trevligt med Vita gåvor..Jätte fina muggar!! Du såg att det inte var någon utmaning med din Award från mig..Själklart får du skicka den vidare om du vill men inget tvång.Jag gav dig den just för att jag tycker din Blogg är just Unik...Massa kramar Susanne.Roligt att du kommit tillbaka.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jättefina muggar:)
Susanne

Millan sa...

Verkligen fina muggar förstår att du blev glad.
Lycka till med kalas och allt i helgen!
Kram

Lilith sa...

Vilka underbara muggar, och vad roligt att du fick något du gått och önskat dig dessutom! :)
Lycka till med kalasandet, säkert mycket att stå i!

En liten utmaning väntar dig på min blogg! :)

NinaH sa...

Fina muggar! Och grattis till awarden!

Vita ljuva tankar sa...

Vilka fina muggar du fick! Är också med i swapen och fick ett fint paket i veckan. Visst är det kul!

Linda:)

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej Victoria!

Har läst din blogg till och från i några månader och måste säga att jag tycker jättemycket om den! Ditt inlägg om Monets trädgård var sååå mysigt! Jag ghar velat åka dit ända sedan vi i lågstadiet pratade om Monet och hans trädgård och lästa om Maja. Så fint! Jag tackar för att du väckte den drömmen igen! Nu kommer jag absolut att åka dit!

Stor kram Amanda

Fransk inredning sa...

Underbara muggar och blogg! Kram susanne

Under en vind sa...

Vilka fina muggar!!! Muggar och koppar är en svaghet för mig, märkligt eftersom jag varken dricker kaffe eller te...fniss...

Ha en go dag! Kramar!


www.vindenshjarta.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails