onsdag 11 mars 2009

1-årskalas!

Hejsan!

I söndags fyllde vår lilla pärla L. 1 år och samtidigt så passade även maken på att fylla år! Kunde inte han valt en annan dag?! ;O) I vilket fall blev det fest för lite släktingar och maken fick tyvärr verkligen gå åtsidan för det rosa prinsessliknande tema som blev. Jag frågade om han ville ha sitt namn med på tårtan... men det ville han inte. När det ändå var fest och släkten var samlad så passade vi även på att ha barnvälsignelse för lilla L. Vi har valt att ha det i stället för dop för våra barn. Allt blev jättelyckat och både L och D var glada och nöjda när dagen var slut.


Jag gör ett inlägg lite senare där jag visar lite av vad hon fick!

Kramis!

4 kommentarer:

Marina sa...

Oj så fint det ser ut. Nu blev jag jättesugen på tårta, jag som är så hungrig. Kram!

Under en vind sa...

Vilken fin dukning!!!

Googlade på Anna Örnberg igår och fick då upp din sida så jag läste dina inlägg om henne, anande då misstankar som bekräftades idag...fick mail av Anna där jag såg ditt namn i maillistan...vi ska alltså vara med i samma bok av henne! Verkligen spännande! Ska bli kul att se den då den kommer ut! Är dock rädd att jag inte kan vara med på nån release...är ju beräknad för förlossning den 7 maj...men hoppet kvarstår!

Ha det bäst! Kramar!

Susanne sa...

Ett stort Grattis till din familj!!
Den tårtan ser riktigt god ut jag som älskar Prinsess tårta.mm..
Vad är det för bok du ska vara med i det låter spännande..Alltid lika trevligt o kika in hos dig..Kram Susanne

disa sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails