onsdag 26 december 2007

God Jul och ett Gott Nytt År

Hej på er mina goa vänner!Ni undrar säkert var jag har tagit vägen, men då jag inte har något internet i vårt nya hus så har möjligheten för bloggandet varit begränsat. Jag hoppas att jag kan komma igång med ett mer frekvent bloggande under 2008 istället.2008 ska bli ett spännade år då vi åter ska bli föräldrar. Den här gången till en liten flicka, men inte förrän i slutet av mars. Storebror är då redan 2 år lite drygt. Ger här en liten glimt från julafton. Återkommer med fler bilder senare.Gott Nytt år! Kram!


6 kommentarer:

Rosengårdens Inredning sa...

Hej! Tack för besöket! Du var inne i min lilla butik Rosengårdens inredning i Bräkne-Hoby i somras, sedan dess har jag kollat din blogg med jämna mellanrum,och nu har du visat dej igen! kul:)
Grattis till det nya barnet och lycka till!!! Vilket mysigt hus. kan föreställa mej hur det blir när det är klart.Mvh Malin

Anonym sa...

Välkommen tillbaks! Och grattis till det väntade nytillskottet.

mvh
anna örnberg

Anonym sa...

oj va kul att du är tillbaka. Är nyfiken på ert nybygge. Vi, jag och min man bygger själv ett lösvirkeshus i gammal stil som påminner lite om ert. Fast vi har en bit kvar till inflyttning, men under våren nån gång ska det bli... Gott nytt år, tänk va spännande med liten bebis till våren!
Allt gott! Marie

Granne med Selma sa...

Nämen! Så roligt att du är tillbaka! Har verkligen saknat dig! Grattis till det som komma skall (i mars)!
Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å så fint du har i matrummet!! Där skulle jag gärna äta middag;-D

Grattis till ditt lilla pyre som komma skall:-D

Susanne

Nadja Fridström sa...

Åh jag älskar erat kök..det är så himla mysigt =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails