måndag 19 mars 2012

Kalas och Shape up - club

Hej på er!

Åh, vad det är härligt när våren står utanför dörren! Idag har det visserligen blåst och haglat lite... men solen har också kämpat sig igenom en hel del.

Mars är en ganska hektisk månad på många sätt. I familjen har vi haft två födelsedagsbarn den senaste tiden och det på samma dag... Pappa D. och lilla fröken L! Förra veckan hade vi kalas och innan dess firade vi deras födelsedag på härliga "The Reef", ett äventyrsbad i Fredrikshamn/Danmark. Där var det jättemysigt.... fint hotell med pirat-tema, där hela äventyrsbadet inryms i mitten. Passar perfekt till barn upp till tolvårs-åldern ungefär.

Nu har jag också hållit på med tränings-"appen" Shape Up-club i en månad och jag känner mig jättenöjd... Jag har gått ned 3 kg - men ännu bättre förlorat över 6 cm runt midjan och runt de sk. "lovehandles". Jag har tänkt att hålla på ett par månader till, så får vi se var jag hamnar! =) Appen kan jag varmt rekommendera! Man lär sig massor om kalorier... både hur mycket kalorier olika maträtter innehåller och hur mycket man förbränner på olika träningsformer! Kanon!

Nej, nu måste jag lägga mig... har några hektiska dagar framför mig!

Kraaaam!

3 kommentarer:

Amy sa...

Jag älskar Shape up, på två veckor har jag gått ner 2 kilo. Jag märker också att midjemåttet minskat. =)

No34 sa...

Vilken fin och härlig dukning!!
Vad är Shape up..?! Kram Kate

Madicken sa...

Kate!

Shape up - club är en "app" som man har i sin mobiltelefon typ Iphone eller kanske en Ipad. I den appen kan man hålla reda på hur mycket kalorier man äter och hur mycket kalorier man förbränner genom träning! Jättesmart och bra! Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails