torsdag 16 september 2010

Ny härlig butik i Stockholm

Hej goa vänner!

Nu är vi tillbaka från vår lilla Stockholmssemester med barnen! Det var verkligen perfekt att åka nu i september. Skön temperatur och inga köer in på t ex. Junibacken. Jag fick också möjligheten att träffa min gamla väninna Caroline, hennes barn och båda föräldrar en seneftermiddag. Sååå mysigt! Det är så kul med vänner som man har känt sedan barnsben, man bara tar vid precis där man var, fastän det var ett par år sedan man träffades senast. =) C. är verkligen en av de goaste tjejer som jag känner!

Tyvärr fick maken migrän när vi kom upp till stan, så han fick snabbt gå och lägga sig på hotellet. Det resulterade i att det blev jag som fick köra runt med bilen alldeles själv i stan! Jag kände mig verkligen stolt över att jag klarade av det, för jag hade nästan lovat mig själv att aldrig göra det! ;O) Men nu när jag väl har gjort det så var det inte så farligt. =)

Igår när vi vaknade så regnade det tyvärr i Stockholm och vi var inte direkt jättesugna på att dra ut barn och dubbelvagn på stan. Vi bestämde då att vi får ta en resa till i höst då maken och jag själva kan gå runt i de butiker vi vill. Istället tog vi barnen med till köpcentret i Sickla/Nacka och där upptäckte jag till min förtjusning att de i augusti hade öppnat en helt underbar butik som heter det coola namnet "Two shabby chicks"! Här kommer några bilder därifrån:
Sååå mycket fina saker i två våningar! Den butiken får ni bara inte missa om ni är i närheten! Min smak till 100%!
Idag har jag röstat! Det ska bli spännande att se hur det går i valet!
Vi hörs snart igen!
Kram Victoria

3 kommentarer:

Husprojekt Drömhus sa...

vilken mysig butik! Jättefina bilder!

Lina Gardelid sa...

Hej älskade syster!

Nu är jag igång och har utlyst en tävling! Sprid gärna!!

Hoppas vi ses snart.. saknar er!
KRAM!

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Ååå, vilken mysig butik. Önskar jag bodde lite närmare...

Kram från Australien♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails