tisdag 17 juli 2007

Äntligen en uppkoppling!

Hej på er mina goa vänner! Här sitter jag nu på Öland och har lite semester och faktiskt också en hyfsad uppkoppling så att jag kan lägga in ett litet inlägg här i bloggen. Det är mer än vad jag för tillfället kan i vårt hus på landet! ;o)

Ville bara uppdatera er med att säga att den stora flytten till huset nu har blivit av, men det mesta ligger fortfarande i flyttkartonger. Om ett par veckor kan ni får komma med och se när jag försöker skapa lite ordning i kaoset och troligtvis behöver jag några kloka råd av er också! Det är dock lite svårt när man ännu inte har alla de möbler man behöver för att få det färdigt. Mycket av det jag hade i lägenheten var från det glada nittiotalet när man hurtigt sprang iväg och köpte avlutade möbler i tid och otid. Och innan det nu blir tid över för den vita målarpenslen eller att man återigen får råd till nyinköp så får en hel del saker väl ligga där i sina kartonger. :o)

Nu när jag är på Öland så får det väl bli en del mysiga loppisar i alla fall. Det verkar faktiskt finnas fler i år än på länge!

Vi hörs snart igen! Nu ska jag besöka er för att njuta lite av er inspiration!
Kramisar!

2 kommentarer:

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Undrade just vart du blivit av :-)
Hoppas du har bättre väder på Öland än vad vi hade förra veckan. Ska bli kul att få se lite bilder från nya hemmet så småningom, det vi fått se hittills har ju sett lovande ut :-)
Ha det toppen på Öland!
Hoppas du hittar mycket fint på loppisarna (om inte Stockholmarna redan varit där och rensat, som jag brukar säja...det är så klart på skämt så ingen stockhlomare behöver känna sig trampad på... :-)
Vi ses!!
Kram Linda

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Hoppas du får det skönt på Öland! Och att du finner ny husinspiration. Brukar nästan alltid bli så på semestern..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails