tisdag 29 maj 2012

I syrénens tid


Åh, underbara maj, vad fort du springer förbi!
Jag älskar maj över alla andra månader, jag blir så fridfull i hela kroppen. Det är synd att jag arbetar mycket just den här perioden...men snart är det semester. =) Jag får också igen det i december, då jag brukar ha det lugnare.

När värmen kommer tillbaka till vårt land så börjar det alltid killa i renoveringstarmen. Efter fem år, med små busiga, kladdiga troll här hemma så ser huset inte lika prydligt och rent ut på insidan längre. Nej, även här har jag chokladavtryck, stämpelmärken och ritstreck lite var stans. Gästtoaletten är inte att tala om... stora rinniga fläckar över stora delar av tapeten (jag tänkte i min enfald att man skulle tvätta sig försiktigt på den toan, men då hade jag inte barn som kunde tvätta sig själva) =) Denna toalett ska nu bli mitt renoveringsobjekt nr. 1 i sommar. Just nu funderar jag kring en tapet att ha ovanför den avtorkningsbara pärlspontspanel som ska skydda den nedre delen av väggen (där det sker mest kladd och stänk). Jag har ännu inte valt vilken jag vill ha... men jag vill ha den nedre delen i möbelvit. Har ni något bra tips på en mjukt mönstad, lantlig tapet så säg gärna till.

Ha en skön kväll!

MVH
Victoria

torsdag 17 maj 2012

Födelsedag och Callisto


Den blomstertid nu kommer.....

Åh, vad det är underbart ute nu! När jag sitter här i köket och tittar ut genom fönstret så blir jag helt bedövad av den grönska från Bokskogen som slår emot mig... det är vackert så att det nästan gör ont! =)

De tre senaste dagarna har jag jobbat som en tok, från klockan 7 på morgonen till klockan 9 på kvällen. Tur att det bara är ett par sådana dagar varje år, annars hade det ju aldrig gått. Men jag ska faktiskt inte klaga, jag och min familj - inklusive min syster och våra föräldrar, har varit på Cypern en vecka på semester. Min underbara far fyllde jämnt och därför gjorde vi denna härliga tripp.

På Cypern bodde vi i Agia Napa, på hotell Callisto. Det var verkligen jättebra och superbarnvänligt! Bamseklubb och Bamseparad, uppträdanden m.m. Vi kunde alla njuta i fulla drag av sol, bad och klarblå himmel. Ljuvligt!

Under resan hann jag också fylla år... hela 39 år! =) Det är inte klokt vad tiden går!
Den underbart vackra buketten här ovan fick jag av min svåger och hans fru. Jag älskar rankunklar, lövkojor och brudslöja.

Nu väntar städ och tvätt för hela slanten... allt har förfallit här hemma under den här perioden, men snart ska det väl vara uppordnat. Det är ju tack och lov lite helg nu!

Ha en härlig ledighet!

Kram Victoria

fredag 4 maj 2012

Vinnare i tävlingen!

Hej på er!

Här kommer äntligen vinnaren i tävlingen om Lina Gardelids fina reproduktion och vinnaren är:

Sofie med bloggen Sofies stiltje!

Jättegrattis till dig önskar Lina och jag!

Maila mig din adress Sofie, så skickar vi tavlan om en vecka ungefär.

Tack ni andra som var med och tävlade.

Kram Victoria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails