måndag 26 mars 2012

Påskägg och Estelle

 Hej!

Idag fick jag och min väninna Nettan för oss att vi skulle göra lite dekorativa påskägg. Jag behövde bland annat några "kompisar" till det ägg som jag gjorde förra året (det till vänster i bild). Det är inte så klurigt och väldigt dekorativt blir det... Man tar helt enkelt helt vanliga gamla "godispåskägg" och klistrar på tidningsbitar lite huller om buller eller hur man vill. Jag köpte en söndrig gammal bok på loppis en gång, och använder de bokbladen för att de har så vackert gammalt typsnitt. Sedan är det bara att dekorera med snören, spetsar, fjädrar, kvistar, något fint smycke eller något annat. Till den vänstra använde jag en sådan där ljusdekoration som man sticker in i stearinljus. Visst blir det fint???






Sedan måste jag bara visa för er den ljuvligaste bild! Jag tycker att den är helt fantastiskt vacker...
Välkommen till världen prinsessan Estelle!

Kramis från mig!

lördag 24 mars 2012

Milk shake

Hej underbara ni och hej underbara vår!!!!

Idag är det ju helt fantastiskt härligt ute, riktigt varmt och gott! När värmen smyger sig på så drar det i många människors "glass-tarm" men hos mig drar det ännu mer i min "milkshake-tarm". =) Ända sedan jag var liten så har jag gjort olika specialare, men den som jag fortfarande tycker bäst om består helt enkelt av mjölk, lite grädde, vaniljglass och Oboy-pulver... det blir så himla gott tycker jag! Idag kunde jag verkligen inte låta bli, utan det fick bli en sådan där gammal goding! Mums!


 I helgen så är det dags för lite fina uteblommor...Jag har längtat så!
Ha en härlig lördag!
Kram!

fredag 23 mars 2012

Leilas webshop!


Åååååh, ni måste bara gå in och titta på Leila Lindholms nya, underbara, våriga webshop som heter
Leilas general store! Sååå mycket fint!!!! Mycket av allt det härliga och "pastelliga" som hon omger sig med i bakprogrammen finns där att köpa och dessutom har hon en "vintage-avdelning" där hon säljer ut enstaka, unika saker.

Hoppas att ni har en underbar, solig fredag precis som jag! Snart ska jag köra hem från jobbet och bara myyyyysa! Läste på Facebook att det redan var många som börjat med grillning... underbart!

Kram på er!

måndag 19 mars 2012

Kalas och Shape up - club

Hej på er!

Åh, vad det är härligt när våren står utanför dörren! Idag har det visserligen blåst och haglat lite... men solen har också kämpat sig igenom en hel del.

Mars är en ganska hektisk månad på många sätt. I familjen har vi haft två födelsedagsbarn den senaste tiden och det på samma dag... Pappa D. och lilla fröken L! Förra veckan hade vi kalas och innan dess firade vi deras födelsedag på härliga "The Reef", ett äventyrsbad i Fredrikshamn/Danmark. Där var det jättemysigt.... fint hotell med pirat-tema, där hela äventyrsbadet inryms i mitten. Passar perfekt till barn upp till tolvårs-åldern ungefär.





Nu har jag också hållit på med tränings-"appen" Shape Up-club i en månad och jag känner mig jättenöjd... Jag har gått ned 3 kg - men ännu bättre förlorat över 6 cm runt midjan och runt de sk. "lovehandles". Jag har tänkt att hålla på ett par månader till, så får vi se var jag hamnar! =) Appen kan jag varmt rekommendera! Man lär sig massor om kalorier... både hur mycket kalorier olika maträtter innehåller och hur mycket man förbränner på olika träningsformer! Kanon!

Nej, nu måste jag lägga mig... har några hektiska dagar framför mig!

Kraaaam!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails