måndag 28 mars 2011

Härlig tävling!

Hej! Missa inte tävlingen som pågår nu hos Lina Gardelid: Tag chansen att vinna två (oinramade) tavlor med vingar på. En till dig och en till den person som du tycker är en ängel för dig. Gå in här för att vara med i tävlingen. Torsdag är sista dagen!

Någon som blev väldigt glad för sina vingar är ju Maria Montazami, se här.... Kram på er alla!

måndag 21 mars 2011

Honning og flora

Hej alla mina goa läsare!

Ikväll bestämde jag mig, här i min ensamhet, för att äntligen åka till Danmark "på riktigt" i sommar! Tänk att jag alltid bara tänker Köpenhamn eller Helsingör när jag ska dit... det är ju klart att man ska åka runt och besöka alla små mysiga ställen som finns! Där finns hur mycket som helst som jag vill se små butiker och loppisar! Bland annat finns där ju den ljuvliga butiken Honning og flora som jag bara har drömt om att få besöka... tänk om det kunde bli så! Så syrran (om du läser detta)... ställ in dig på några dagars semester i Danmark i sommar! Och maken min.... please.....! ;O)

Har ännu bara kunnat gotta mig åt bilder därifrån men det ser ju klart lovande ut:








Alla bilder har jag lånat från Honning og floras hemsida http://www.honningogflora.dk/.

God natt... nu vankas det några arbetsdagar.... Kram!

söndag 20 mars 2011

Tankar om tid

Godkväll!

Här sitter jag i den sena timmen och funderar på tid.... Visst är det ett märkligt fenomen när man tänker efter?!

Just de senaste dagarna har jag märkt att mycket här hemma har handlat om tid på olika sätt. På kort tid nu så har det slumpat sig så att flera beslut ska fattas och några av dem kan vara avgörande i det långa loppet. Då var det så skönt att nu ikväll, ge sig ut på en promenad i solnedgången... det kändes då för en stund som om tiden stod still. Koltrastar, gäss och en sparvuggla sjöng sin kvällsserenad och jag bara andades frid en lång stund. Luften var varmare än på länge och vattenpölarna plaskade vänligt under mina stövlar... jag kunde bara inte låta bli att gå i varenda en av dem! Det var så skönt att höra ett plaskljud nu efter all is och snö!
Snön ja, den håller sig verkligen krampaktigt kvar på marken för att inte ryckas upp, men man kände i hela atmosfären att den snart skulle förlora sin kamp då tiden nu är inne för VÅR! Tack och lov!

Här är en liten söt klocka som jag har ärvt av min farmors syster... den tiden har stannat, vilket kan kännas rätt skönt att se ibland.

Här är samma klocka upphängd som dekoration.

Jag avslutar dagens inlägg med ett citat ur en bok som heter "Tag en dag i taget" ur serien Livsgnistor från KM-förlaget. Det är en av en mängd härliga visdomsböcker:
"Tag emot det här ögonblicket - och alla andra som du kommer att uppleva - som en gåva. Det är de som är ditt liv"
Ha en underbar vecka och glöm inte att fånga nuet!
Kram!

måndag 14 mars 2011

Treårskalas

Puh, nu har det varit kalas i helgerna två! Roligt såklart, men lite jobbigt också! ;O)
Lilla L har fyllt tre år och maken har också fyllt, så vi har haft två "födelsedagsobjekt"! Allt har varit lyckat och lilla L är glad! Jag har också blivit mormor! till på köpet då lilla Vera har kommit till familjen. Det är Linneas nya Baby born - docka.

Temat på bjudningen gick i vitt och lila. Tyvärr hann jag inte fotografera så mycket! Det var mest videokameran som var framme. Men här kommer några bilder:

Äntligen en härlig Pensé att få njuta av!

Tulpaner har fortfarande en given plats hos oss varje vecka!

Här är födelsedagsbarnet sjäv med sin Hello Kitty -tårta
Ha det så bra, så ses vi snart igen!
Kramis!


torsdag 10 mars 2011

Magnolia Pearl

Oh, idag blev jag visst lite kär....

Jag fick syn på en, för mig, ny serie av romantiska kläder som just kommit till Sverige som heter Magnolia Pearl! De är sååå läckra! Kanske ingenting man springer runt på stan i.... men i min lilla romantiska drömvärld som jag ibland flyr till, där passar de perfekt (om jag varit något smalare) ;O)! Något som de inte passar lika perfekt till är min plånbok, då plaggen ligger mellan 2000 - 10 000 kr. ;O)

Men drömma kan man i alla fall göra, gå gärna in på deras hemsida och njut av allt linne och alla spetsar... det gör jag! På You tube finns också klipp om dessa kläder och hur företaget startade! Missa inte det!

Skaparen bakom kläderna heter Robin "Pearl" Brown från Bandera, Texas och titta bara på hennes inredning (man ser lite bakom henne i intervjuer) ... precis som i en saga! =)








Ha en bra torsdagkväll!
Kramis!

onsdag 9 mars 2011

Maria Montazami har fått vingar!

Hej!

Idag är jag bara en mycket, mycket stolt syster! Maria Montazami visar, på sin blogg, upp sin tavla från syrran- Lina Gardelid! Det är sååå häftigt att få se tavlan hos sin rätta ägare! Vill ni läsa mer om det så gå in här!


Visst är den perfekt till MM?


Hela familjen med "Montazami wings"!


En söt och glad ägarinna!

Kram till er alla och en extra lång till dig sys!
=)

söndag 6 mars 2011

Kalas

Hej!
Idag ska det bli kalas här hemma för lilla Linnea som fyller 3 år på tisdag. Igår ägndade jag några timmar åt att göra hennes önsketårta - en Hello Kitty-tårta. Tyvärr får jag alltid tidsbrist på slutet när dekorationerna ska till.... så det blev lite småmissar. Men i det stora hela så blev den bra och Linnea kommer nog att tycka om den. Det syns inte på bilden, men det är faktiskt ett ätbart glitter över hela! =)

Kl. 14.00 kommer gästerna, men nu ska jag först ha barnrytmik nere på byn i två timmar! =)
Ha en härlig dag! Igår var det verkligen vår i luften och det tror jag det blir idag också!

Kram på er!

fredag 4 mars 2011

Nya gardiner!

Hej!

Nu när våren närmar sig så kände jag så för att byta gardiner i köket. I höstas hittade jag ett par jättefina, gräddlila gardiner på Gekås i Ullared, men de kom inte upp förrän nu! ;O) Jag blev verkligen nöjd över färgklicken som gör sig så bra mot det vita och det mörkare träet. Gardinerna kommer också att ge en perfekt inramning till barnkalaset för Linnea nu på söndag. Så imorgon blir det städning och tårtbakning. Lilla L har önskat sig en Hello Kitty - tårta, så vi får väl se vad mamma (jag) kan göra åt det! ;O) Jag får väl visa en bild på den imorgon ifall den blir bra.... det är sååå kul med marsipantårtor! Rekommenderar alla som är intresserade att gå en liten kurs tårtdekorering, det är inte så svårt som det ser ut!








Det här fånget av tulpaner är till er, alla mina gulliga och trogna läsare! Jag är så glad för att ni vill titta in hit så ofta och för att ni ger mig så fina kommentarer. Hjärtligt tack!

Vi hörs imorgon!
Kramis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails