söndag 11 oktober 2009

Tårtparty!

Hejsan!

Idag har vi haft något jättemysigt här hemma! Vi har haft ett tårtdekoreringsparty!

Här är en av Annas fina cup cakes.


Anna, från Anna H Tårtdekorering lärde oss hur man gör en tårta med bl a sockerpasta som "lock" och hon visade oss också hur man kan dekorera den på olika sätt med hjälp av spritsar och andra verktyg. På hennes hemsida så kan ni se alla hennes fantastiska skapelser och beställa dessa verktyg m.m. Missa inte det!


Ohhh, vad kul det var! Och så duktig hon är!!! På bara några sekunder snitsade hon till björnen som ni ser på tårtan här under m.m. Meningen var inte, som ni säkert förstår, att den här gången göra en vacker tårta utan visa på många handa dekoreringsknep. Vi var alla helt betagna och ingen av oss kunde sedan motstå dessa roliga och smidiga dekoreringsverktyg, så pengarna fick "vingar" under den mysiga fikan då vi samtidigt åtnjöt tårtan. ;O)



Jag ser redan fram emot slutet av november då det blir dags för en kurs i julmuffinsdekorering hemma hos Anna! Då ska vi också ha julstämning med julmusik, glögg etc. Det ska bli jätteroligt!


Tack Anna för idag... och tack tjejer för att ni kom!

Här berättar Anna för Anneli om en liten smidig kavel.

Ulrika, Marie, Nettan, Jennie och Therése följer noga med steg för steg. Här gäller det att komma ihåg allt tills det är dags att ge sig på att göra en tårta själv. =O)

Jag lovar att jag ska visa upp mina förta stapplande försök framöver i alla fall!

Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails