tisdag 19 februari 2008

Får pausa lite, tyvärr!

Hejsan!



Idag kom jag hem ifrån att ha varit inlagd på BB i några dagar. Mina värden var i fredags sämre i graviditeten och jag fick observeras. Idag fick jag komma hem igen och allt ser fint ut, men jag är beordrad sträng vila så alla intressen får läggas åt sidan ett tag! ;o) Jag kan ju tillägga att jag redan är i vecka 34+, så det är inte så farligt om hon behöver komma ut nu snart. Vårt första barn fick vi i vecka 25+3 så då var allt lite mer nervöst, men allt har gått jättebra med honom och han har inga men alls efter sin tidiga ankomst. =o)



Jag hoppas att jag snart kan vara tillbaka och att ni inte ger upp med att titta in till mig då och då. Jag kommer i alla fall att ägna mig åt att besöka er när jag orkar och kan.



Ha det så bra så länge! Jättekramar från mig!




Bilden är hämtad härifrån: http://www.bhg.com/

lördag 9 februari 2008

Vill ni hjälpa mig med J´s rum?

Hejsan!
Ursäkta att jag inte har synts till med nya inlägg här på ett litet tag men min graviditet har under en period varit lite jobbig... men nu är allt MYCKET bättre!


ÄNTLIGEN! För några dagar sedan tog vi bort alla flyttkartonger och saker från det rum som skulle bli vår sons och nu börjar det att ta form. Men jag känner att jag behöver era excelenta smakråd. Bland annat behöver jag råd om vilket tyg jag ska använda på en hissgardin i fönstret (som självklart ska målas helt vitt ;o) ) Sedan vill jag gärna veta vad ni tror om det lapptäckesöverkast som jag har hittat. Blir det för mycket bladder tillsammans med kuddarna jag har? Vad ska man ha för färg på mattan? Har ni andra råd och tips? Skriv det gärna till mig! Jag blir såååå tacksam!



Anledningen till att sängen står direkt på golvet är att pojken är 2 år och nyss flyttat från spjälsängen. Tänkte att fallet inte skulle bli så stort! ;o)




Mycket fattas ju än som förvaring av leksaker etc. Men det kommer framöver...








Här är en bild från Soff och Stils hemsida: http://www.stoffochstil.se/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4729 Under den här länken finns en del olika tyger som jag är intresserad av som en hissgardin, men vilken tror ni blir finast? Jag tror ju på en av de röda... men är den med stjärnorna finast... eller ska det vara en med smalare ränder? Vad tycker ni?


Lapptäcket som jag funderar på är det här från www.bosieboo.se :
Vad tror ni? Blir det för mycket med mina green gate kuddar också??? Förmodligen va?!


KRAMIS!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails